(Την άποψή μας για τους σποϊλεράδες την έχεις εμπεδώσει και με το παραπάνω μετά από αυτό εδώ το άρθρο. Κι επειδή αυτά καλό είναι να μη γίνονται, αν δεν έχεις δει ακόμη το τελευταίο επεισόδιο, κάν’ την διακριτικά. Δεν κρατάμε κακία το κλικ σου το πήραμε ούτως ή άλλως).

Πάπαλα, καπούτ, τέλος, φινίτο.

Σεζόν ήταν και πέρασε κι αυτή, σηματοδοτώντας άλλο ένα 12μηνο αποχής από τον εθισμό του Game of Thrones

Επιλογή άλλη δεν υπάρχει, θα τραβήξουμε γκέμια στην ανυπομονησία. Άλλες δύο σεζόν έμειναν, την υγειά μας να ‘χουμε και το 2018 θα γνωρίζουμε το ποιος θα κατσικωθεί τελικά (και μόνιμα) στο Σιδηρούν Θρόνο. 

Εδώ, όμως, δεν είμαστε για τα μελλούμενα, αλλά για τα τετελεσμένα. Και πιο συγκεκριμένα για το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ της 6ης σεζόν, το μακράν καλύτερο από οποιοδήποτε προγενέστερο. Με ροή καταιγιστική και σαφή, έβαλε τα πράγματα και τους ήρωες στη θέση τους, προσδιορίζοντας με (σχεδόν απόλυτη) σαφήνεια όχι μόνο το πού βρισκόμαστε, αλλά και το προς τα πού θα πάει περίπου το πράγμα.

Ήταν τόσο καλό, βασικά, που φάνηκε από τους τίτλους αρχής. Τότε που είδαμε να σκάει το (αποκατεστημένο) οικόσημο των Σταρκ στις οθόνες μας. Οιωνός άριστος για τα επόμενα 69 λεπτά που μας κράτησαν στην τσίτα με σκηνές όπως αυτές που θα ξαναθυμηθούμε παρεάκι ευθύς αμέσως. Κι όπως είπαμε, μη ξεχάσεις να ψηφίσεις αυτή που σε σκάλωσε περισσότερο.

 

*Και μη ξεχνάς την εκπομπή “After The Thrones”, ένα εβδομαδιαίο Show το οποίο με μία ζωντανή γεμάτη χιούμορ και έμπειρη ματιά σε ξεναγεί στη σειρά.

Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Andy Greenwald και Chris Ryan και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στα κανάλια Novacinema.