Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 2 χρόνια όταν κάποια στιγμή πήρα απόφαση ότι είμαι έτοιμος για το πρώτο μου tattoo. Έκανα μια γύρα στα Βριλήσσια και είδα μία νέα ταμπέλα στο γνωστό εμπορικό κέντρο της περιοχής που έγραφε V Tattoo. Ήξερα το σχέδιο που ήθελα, το είχα έτοιμο, ήμουν και αρκετά άμπαλος με την όλη κουλτούρα του tattoo, οπότε ουσιαστικά πήγαινα αποφασισμένος να το χτυπήσω επιτόπου.

Δύο νεαροί τύποι (που μετά έμαθα ότι είναι αδέρφια αν και μπορείς εύκολα να το καταλάβεις αφού μοιάζουν αρκετά) με περίμεναν στην πόρτα. Από τότε έχω βαρέσει μόνο 3 tattoo εκεί. Η τελευταία φορά που τους είδα ήταν στο 10th Athens International Tattoo Convention πριν από μερικές εβδομάδες. Εκεί συμφωνήσαμε να τα πούμε και από κοντά.

Το V Tattoo είναι οικογενειακή υπόθεση. Ο Γιάννης και ο Κώστας είναι αδέρφια και συνέταιροι. Ο μικρός (Γιάννης) είναι ο τατουατζής ή tattoo artist που λένε και οι μορφωμένοι και ο μεγάλος (Κώστας) είναι εκείνος που επιμελείται τα piercing.

«Αν και μόλις δύο χρόνια στον χώρο, αυτό ήταν το δεύτερο Convention στο οποίο συμμετείχαμε και η εμπειρία ήταν μοναδική. Γνωρίσαμε καλλιτέχνες που θαυμάζουμε τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και ήρθαμε σε επαφή με κόσμο που έχει το tattoo σαν τρόπο ζωής» λέει ο Γιάννης. «Έχουμε ήδη δρομολογήσει κάποια convention στο εξωτερικό για να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας, και αυτός πλέον είναι ο επόμενος στόχος μας» συμπληρώνει ο μεγάλος αδερφός».

Αυτό είναι το βίντεο από τη συμμετοχή του V Tattoo στο 10th Athens International Tattoo Convention.

Το στυλ που υπηρετούν είναι το abstract και γραφιστικό (έτσι μου το είπαν έτσι σου το λέω) ενώ με πληροφόρησαν πως και και ένα από τα δικά μου tattoo είναι abstract. Αν τους επισκεφτείς στο studio τους, θα δεις αμέτρητα δικά τους custom σχέδια της ίδιας τεχνοτροπίας, ενώ αν έχεις συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου, τα ικανοποιούν και αυτά φυσικά.

Ο Γιάννης είναι αυτοδίδακτος και έχει πειραματιστεί αρκετά μέχρι να πάρουν από κοινού την απόφαση να φτιάξουν το δικό τους studio. Αν και τελειόφοιτος της Φιλοσοφικής, κατάλαβε νωρίς ότι η κλίση του ήταν στις τέχνες. Ζωγράφιζε από πολύ μικρή ηλικία και όταν πήγε να χτυπήσει το πρώτο του tattoo, μπήκε μέσα του το «μικρόβιο» και κατάλαβε πως η Φιλοσοφική δεν είναι αυτό που πραγματικά θα ήθελε να κάνει στη ζωή του. Ο Κώστας ταυτόχρονα έμαθε να κάνει piercing και πλέον όλα πήραν τον δρόμο τους.

«Το studio μας απευθύνεται σε όλες ηλικίες, αφού πλέον το tattoo έχει μπει στις ζωές μας, και δικαίως, ως κάτι πολύ φυσιολογικό» συμφωνούν και οι δύο.  «Αυτό το καταλαβαίνεις και από το πάρτυ που κάναμε τον Απρίλιο για τα δύο χρόνια, όπου ήρθε να γιορτάσει μαζί μας, κόσμος όλων των ηλικιών» συνεχίζουν.

«Μπορεί να έχουμε το studio μόνο 2 χρόνια αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε καταφέρει» σύμφωνα με τον Γιάννη. «Αυτό φυσικά δεν μας καθησυχάζει, αφού προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να μην μένουμε στάσιμοι».

Και αυτό είναι το βίντεο για τα 2 χρόνια V Tattoo. 

Αυτό που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για να πειστεί κάποιος να ξαναεπισκεφθεί ένα studio για το επόμενό του tattoo είναι η καθαριότητα. Και αυτό που βλέπεις στο V Tattoo είναι εντυπωσιακό. Οι άνθρωποι είναι εμμονικοί με την καθαριότητα και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις μέσα. Και τώρα μιλάω και με την ιδιότητα του πελάτη…

Πλάνα για το μέλλον; «Σχεδιάζουμε διάφορα πραγματάκια για τους επόμενους μήνες. Θέλουμε πολύ να βρεθούμε σε κάποια Convention του εξωτερικού, και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, αλλά μέχρι τότε έχουμε το 3ο Balkan Tattoo Convention στη Θεσσαλονική. Ωστόσο μέχρι τότε έχουμε να «ζωγραφίσουμε» αρκετά δέρματα ακόμα, οπότε πρέπει να γίνει μια σωστή κατανομή χρόνου»

 

.Info

Διεύθυνση: Λ.Πεντέλης 39Α Βριλήσσια
Τηλέφωνο: 213 023 0942
Facebook