Μια μέρα έμεινε ακόμη για να ανοίξει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο Release Athens και εκτός απ’ το επικό line up, υπάρχουν άλλα τρία σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Και είναι αυτά:

1. Μέριμνα για ΑμεΑ στο Release Athens
Το Release Athens Festival έχει μεριμνήσει για κάθε λεπτομέρεια που θα εξυπηρετήσει άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα.

Στις θέσεις των ΑμεΑ θα υπάρχει ειδική υπερυψωμένη εξέδρα με ράμπα, ενώ οι ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες θα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από τον ειδικό χώρο.

Οι διοργανωτές παρακαλούν τα άτομα και τους συνοδούς τους, να δηλώσουν την παρουσία τους στο φεστιβάλ έως και 4 μέρες πριν από τη μέρα που θα παρεβρεθούν. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καλούνται να αναφέρουν τα ονόματά τους και τον αριθμό του εισιτηρίου που έχουν ήδη αγοράσει.

2. Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά έως 12 ετών
Στο ταμείο του Release και για κάθε ημέρα του φεστιβάλ θα πωλούνται εισιτήρια στην ειδική τιμή των 15 ευρώ, για παιδιά έως 12 ετών.

Ο συνοδός τους, παρουσία του παιδιού, θα αγοράζει το μειωμένο-ειδικό εισιτήριο αποκλειστικά από το ταμείο στην είσοδο του φεστιβάλ και ταυτόχρονα για κάθε παιδί έως 5 ετών, θα δίνονται δωρεάν ειδικές ωτoασπίδες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μεγαλύτερα παιδιά.

3. Αναμνηστικά εισιτήρια για τους θεατές του Release Athens
Το Release Athens 2016, αφουγκράστικε το αίτημα πολλών θεατών – συλλεκτών και έτσι θα προχωρήσει στην εκτύπωση και αναμνηστικών έγχρωμων εισιτηρίων.

Όσο πιο νωρίς, λοιπόν, στην Πλατεία Νερού, τόσο μεγαλύτερη και η πιθανότητα να προλάβετε ένα μικρό ενθύμιο από το φεστιβάλ.