Η καλύτερη μέρα για βραδινό παρτάρισμα είναι μακράν η Παρασκευή και όχι το Σάββατο. Γιατί όσο και να διαρκέσει το ξεσάλωμά σου, δεν δουλεύεις την επόμενη μέρα κι έτσι μπορείς να απολαύσεις ελεύθερα την κρεβατάρα σου. 

Γι’ αυτό και το Join Radio που σε νοιάζεται και σ’ αγαπάει, αποφάσισε να σε βγάλει έξω την καλύτερη μέρα και σε προσκαλεί στα γενέθλιά του για τα τρία χρόνια παρουσίας του στα decks. Την Παρασκευή 27 Μαϊου, λοιπόν, θα κάνει κατάληψη στα μπαρ και τις βιτρίνες της οδού Πρωτογένους στου Ψύρρη (σύνορα με Μοναστηράκι) και θα αναστατώσει την πόλη με το μεγαλύτερο μεγάλο birthday party “Join the Ride”!

Πριν γκρινιάξεις για τις τιμές, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ελεύθερη!

Ψήθηκες;

Join mουσική, Join κοκτέηλ, Join give aways. Όλοι οι φανταστικοί φίλοι μας, pop up event από τοbrand Hazelnut, λιχουδιές, σανίδια, unplugged lives στο σαλονάκι μας, πόζες στο κόκκινο χαλί, QR Code κληρώσεις, μιζανπλί κι άλλα μυστήρια πράγματα. Επίσης το αγαπημένο μας baharat.gr θα προσφέρει 700 σπέσιαλ σακουλάκια γεμάτα με τις ξεχωριστές γεύσεις και τα υπέροχα αρώματα του.

Ξεκινάμε στις 18:00 κι όσο πάει.

Συμμετέχουν τα μπαρ Τρανζίστορ και Barrett και τα καταστήματα: Prime Timers, Lemon Poppy Seed, Παλιοσυνήθειες, Color Skates, Treasure House, Γουαδελούπη, Like Yesterday’s.

Live από τους: Moka Band, GAD, Echo Train, Nayra, Dreamy Whispers, Lia Hide.
Ώρα έναρξης συναυλιών: 19:30
Line Up για dj sets (more ΤΒΑ):

TRANSISTOR

Αφροδίτη Σημίτη
Antalou
RSN (guest)
Ιωσηφίνα Γκιόκα
Νίκος Μορφέσης
Δημήτρης Πάντσος
Cocteau Kid
Mιρέλλα Κάππα
Γιάννης Ντάρδης
Mαρία Πετρίδη
Νίκη Ξημέρη
Χάρης Φραγκισκάκης
Gandee
Pascal
ΤΒΑ

BARRETT

Βασίλης Χαρμάνης
Kωνσταντίνος Kαλφακάκος
Μαντλέν Θεοφιλοπούλου

Eυγενική χορηγία: Notos Galleries

Info: Join Radio’s bday party, Οδός Πρωτογένους (Μετρό & ΗΣΑΠ Μοναστηράκι)

Παρασκευή 27 Μαϊου
Ώρα έναρξης: 18:00
Ώρα έναρξης των lives: 19:30
Facebook event