Ξεκόλλα. Δε χρειάζεται πλέον να μετράς αντίστροφα.

Η πρεμιέρα του 6ου κύκλου στις 24 Απριλίου (και συγκεκριμένα στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στα κανάλια Novacinemaσε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική)βρίσκεται στη γωνία.

Ένα τσακ να κάνεις το κεφάλι σου, λίγο να σηκωθείς από τη θέση σου, θα καταφέρεις να δεις την παλιοπαρέα από το Γουέστερος να ξεπροβάλλει. Αναμονή τέλος.

Game of Thrones ξανά στις οθόνες μας. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό ε; Χαρούμενα παρεάκια σε γλέντια ατελείωτα, νεαρά ζευγαράκια σε ρομαντζοκαταστάσεις, μελισσούλες ανέμελες πάνω από τους κάμπους του Kings Landing, ευτυχισμένα παιδάκια που χαίρονται τα ηλιόλουστα πρωινά στην ύπαιθρο. 

Τι; Όχι;

1. O Ned Stark κόβει κεφάλια. Υπέρτατο show off της τραγικής ειρωνείας, δεν νομίζεις Ned;

2. Στο αποκεφαλίζειν το έχει ρίξει και ο Theon Greyjoy. Μην κοροϊδεύετε, τώρα μαθαίνει το παιδί.

3. O Gregor Clegane, από την άλλη, δεν τη βρίσκει με κεφάλια που τσουλάνε στο χώμα και γι’ αυτό περνάει τη σπλατεριά σε άλλο επίπεδο.

4. Νταξ. Καμιά φορά αποκεφαλίζει κι αυτός. Απλά φροντίζει να το κάνει πιο εφετζιλίδικα.

5. Γενικά τα άλογα δεν περνάνε καλά στο GoT. Θα σας το επιβεβαιώσει το κομμάτι καρδιάς αλόγου που κόλλησε στα ούλα της Daenerys Targaryen.

[Μισό να πάρουμε μια ανάσα γιατί την ακούσαμε…Κι εμείς κι ο Tyrion]

6. Ο σχωρεμένος ο Drogo, όταν έλεγε “θα σου φάω το λαρύγγι” το εννούσε. Khal ψυχούλα, λείπεις…

7. Σε μια από τις πιο αιμοβόρικες σκηνές της σειράς. Θύμα, η Talisa. H έγκυος Talisa. ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΜΑΝΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ!

8. Ο Jaime Lannister ανακαλύπτει στα 40κάτι του πως είναι αριστερόχειρας.

9. Η Ε-ΠΙ-ΚΗ Σφαγή του Hardhome για πάντα στις heart heartμας 

10. Tην περιμένατε, τη λιμπιζόσασταν, ξέρατε ότι θα σας τη δίναμε! Κυρίες και κύριοι, η θρυλική σκηνή από το θανατικό του Oberyn Martell.

Αφού προσφέραμε απλόχερα γαλήνη στη ψυχούλα σας, θα μας πείτε τώρα και πια από τις παραπάνω σπλατεριές σας σόκαρε περισσότερο;

ΥΓ. Αν δεν είσαι τσακάλι του GoT και δεν γουστάρεις τα ξενύχτια, μπορείς να παίξεις με τη νέα λειτουργία εγγραφής εδώ, να γράψεις την επεισοδιάρα σου και να τη δεις όπως θες wink