9.30 Ξυπνάει εξαιρετικά υπέροχος. 

9.40 Τρώει μία φρυγανιά. Δεν είναι σωστό να ξεκινάει την ημέρα του με αυτόν τον ορυμαγδό θερμίδων, αλλά σήμερα προβλέπεται δύσκολη μέρα. Θέλει κάτι να τον κρατήσει.

10.00 Πάει να παίξει με τα παιδιά του. Όχι όλα. Αυτά που θυμάται.

10.30 Κοιτάζει έξω απ’ το παράθυρο. Βλέπει την Ευρώπη… Βλέπει την Ευρώπη στην οποία ΑΥΤΟΣ μας κράτησε, όταν οι φτωχομπινέδες χλιμίτζουρες ψήφιζαν ΟΧΙ.

11.30 Έχει μήνυμα στο Facebook από δύο 12χρονες. Του λένε ότι οι στίχοι του, τους άλλαξαν τη ζωή. Εντυπωσιάζεται, δεν περίμενε τόσο μεγάλα παιδιά να ακούνε τα τραγούδια του.

12.30 Ρωτάει την γυναίκα του σε ποιο παιδί τους είναι έγκυος. Εκείνη χαμογελάει. Χαμογελάει και αυτός. Δεν θυμάται κανείς τους.

13.00 Ώρα για το μεσημεριανό του. Σήμερα είναι free day, σύμφωνα με τον διατροφολόγο του. Τρώει ολόκληρη μερίδα νερόβραστο κοτόπουλο με κουνουπίδι. Νιώθει τόσο γουρούνι. Μισεί τον εαυτό του. Στιγμιαία. Πόσο να κρατήσει κανείς κακία σε μία τέτοια τελειότητα;

14.00 Σιγοψυθυρίζει το “Άξιον Εστί”. Κάτι τέτοιες στιγμές εύχεται να ήταν τραγουδιστής.

14.30 Αισθάνεται.

15.00 Διαβάζει τα σενάρια από τις νέες ταινίες που του προτείνουν να παίξει. Εκπληκτικά όλα τους. Δεν ξέρει σε ποια ταινία να πρωτοξεφτιλιστεί.

15.30 Sms στο κινητό του απ’ τον Ψινάκη. “Ποιος είναι καλό παιδί”; “Ποιος; Ποιος;”, τον ρωτάει ο Σάκης. “Εσύ” του λέει. “Γαβ γαβ”, του απαντάει. Παλιές καλές εποχές.

16.00 Πόσο τυχερά τα αγάλματα που είχαν τον Φειδία. Αυτός είναι καταδικασμένος στην αιωνιότητα να σμιλεύει μόνος του αυτό το αψεγάδιαστο κορμί. Με άλλα λόγια, ώρα για τη γυμναστική του.

16.15 Πάει στο δωμάτιο που έχει το προσωπικό του γυμναστήριο. Βλέπει τα όργανά του να διψάνε για τον ιδρώτα του. “Πόσο τυχερά”, σκέφτεται.

18.00 Μπαίνει για ντουζάκι στην πιο τυχερή ντουζιέρα του κόσμου.

19.00 Χαμογελάει στη γυναίκα του. Του χαμογελάει δύο φορές εκείνη. Χαμογελάει και αυτός άλλη μία και εκείνη σταματάει. Τα είπανε και σήμερα.

20.00 Φεύγει, έχει πρόβες για το X Factor. Φέτος θα είναι η χρονιά του. Πρέπει να καταφέρει να πει περισσότερες από πέντε λέξεις συνεχόμενες. Δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, υπάρχει “ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;” και “χα, χα, αισθάνομαι”. Πέστα κι εσύ αυτά αν μπορείς.

20.15 Στον δρόμο σταματάει μπροστά σε μια τζαμαρία. Ξεχνιέται. Κοιτάζεται για 40 λεπτά, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

20.30 Μπαίνει στο στούντιο του X Factor. Χαιρετάει τον Μαραντίνη, τον Θεοφάνους και τους υπόλοιπους κομπάρσους του σόου του.

20.45 Ξεκινάει τις πρόβες. Σήμερα το πρόγραμμα έχει μιάμιση ώρα συνεχόμενου χαμόγελου με κάποια σπαστά διαστήματα δυνατού γέλιου. Πλησιάζει η πρεμιέρα και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί.

21.15 Φεύγει εξουθενωμένος για το σπίτι του.

22.00 Τραβάει σέλφι βίντεο στο κινητό του έναν απαιτητικό θεατρικό μονόλογο. Τον στέλνει στη Χρυσούλα Διαβάτη. “Ούτε τώρα;”, τη ρωτάει; “Ποτέ”, του απαντάει.

22.30 Χαζεύει λίγο “Σουλεϊμάρκ, ο Μεγαλοπρεπής” στο YouTube. Όχι τόσο για να γελάσει, όσο για να διδαχθεί υποκριτική.

23.00 Τσεκάρει το Instagram του. Βλέπει ότι ακολουθεί 4 ανθρώπους. “Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άγνωστοι”, αναρωτιέται. Κάνει unfollow τους δύο.

23.30 Γράφει “Καληνύχτα” στο Twitter. 2.050 likes, 600 retweets, 42 λιποθυμίες, 7 εγκυμοσύνες και ένας ακαριαίος θάνατος από ευγνωμοσύνη. “Μόνο”, σκέφτεται; Μετά βλέπει ότι ξέχασε να βάλει τρεις τελίτσες. Ζητάει απ’ τον εαυτό του να συνέλθει. Δεν κρατιέσαι στην κορυφή αν τα ξεχνάς αυτά.

00.00 Πέφτει να κοιμηθεί δίπλα στην τέλεια γυναίκα του.

02.00 Τα κλειστά του βλέφαρα πεταρίζουν γρήγορα και ακανόνιστα. Ο Σάκης βλέπει εφιάλτη ότι του κάνουν μπούλινγκ. Ρωτάει να μάθει το γιατί. Του δείχνουν τα μαλλιά του. Κοιτάζεται και βλέπει ότι ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ!!!

02.30 Η ψυχική κακοποίηση συνεχίζεται. Πετάγεται απ’ τον ύπνο του και δίνει ένα τέλος σ’ αυτήν την τρέλα.

02.35 Ρίχνει λίγο νερό στο πρόσωπό του, τσεκάρει τις ρίζες του και ξαναγυρίζει στο κρεβάτι.

03.00 Κοιμάται οριστικά και αμετάκλητα.