Η στιγμή που οι παιδικές αναμνήσεις σου επιστρέφουν ολοζώντανες και σε πηγαίνουν πάλι στο παρελθόν, έφτασε. Ήρθε η ώρα να τιμήσεις όλες εκείνες τις φορές που περίμενες να τελειώσει το σχολείο για να πας στο σπίτι και να κουκουλωθείς κάτω από τις κουβέρτες με το Game Boy ανα χείρας με μόνο αντίπαλο τις μπαταρίες.

Αυτή η ονειρεμένη στιγμή έφτασε χάρη στην εταιρία Hyperkin, που ανακοίνωσε μία νέα συσκευή η οποία θα μετατρέπει με πολύ απλό τρόπο το smartphone σου σε Game Boy! Και είναι αυτή:

So simple που λένε και στο χωριό μας! Τοποθετείς το smartphone στη συσκευή, βάζεις την Pokemon (τη μπλε κατά προτίμηση) κασέτα και ξαναγίνεσαι 12! Αν και ακόμα δεν έχουν δώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι ιθύνοντες της Hyperkin αναφέρουν πως θέλουν να προβάλλουν την vintage πλευρά του gaming και όχι ένα Game Boy με γραφικά του 2015. Δυστυχώς θα διατίθεται μόνο για iPhone 6 plus. Η χαρά του χίπστερ με λίγα λόγια…

Το select και το start θα είναι εκεί όπως το αφήσαμε. Το ίδιο και ο σταυρός με τα δύο κόκκινα κουμπιά. Εκεί θα είναι και η παιδική μας ηλίκια. Περιμένουμε με αγωνία την ημερομηνία κυκλοφορίας!