Όχι, όχι, όχι… Σας υπόσχομαι πως κανένα ελαστικό δε βλάφτηκε κατά τη διάρκεια συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Και καθώς ήδη ηχούν στα αυτιά μου οι φωνές των διαφόρων που αναρωτιούνται, “μα καλά, την παλεύουν οι τύποι, τι special είναι αυτό που γράφουν, δεν είναι να μπλέκεις τη σημερινή εποχή με τις ποικίλες σχολές της αυτοκίνησης (american muscle, japanese rice, german precision και italian style)“, έχουμε την απάντηση ήδη έτοιμη! Αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά… πίσω κίνηση όμως, μία!

Στο σχετικό special λοιπόν, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε 5 κλασικές (καθότι τα έχουν τα χρονάκια τους) κυρίες, έτοιμες για όλα! Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα, καθότι στο “όλα” συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητά τους να δημιουργούν κάτι που μόνο η πίσω κίνηση μπορεί να προσφέρει: Χαμόγελο μέεεχρι τα αυτιά!

Την 5άδα απαρτίζουν αυτοκίνητα (θα ήθελα πολύ να γράψω τη λέξη αμάξια, αλλά νομίζω πως δεν ταιριάζει καθότι έχουμε να κάνουμε με vintag-ιές) από διάφορες χώρες και διαφορετικές κατηγορίες, και τα video αυτών είναι handpicked ένα προς ένα…

Datsun 240Z
Ο Κος Larry Chen αρθρογραφεί για το Speedhunters και είναι κάτοχος ενός άριστου πορτοκαλί 240Ζ, από εκείνα τα Datsun τα ωραία, τα καλά!


Porsche 911 SCHR
Ένα από τα αμάξια (δεν άντεξα, εξάλλου το style του Magnus Walker δε συμβαδίζει με τη λέξη “αυτοκίνητο”) με τα οποία βολτάρει η συγκεκριμένη φιγούρα. Τι, δεν τον ξέρετε; Θα τον δείτε στο καινούργιο Need for Speed!


BMW 2002
Και να που φτάνουμε και στα “καλά” (συμπάθειες, βλέπετε, προσωπικές!). Η συγκεκριμένη “μπέμπα” είναι το παιδί του σχεδιαστή αυτοκινήτων Radu Muntean και όπως λέει και εκείνος, “It’s not a super fast car but it’s a loud, fun, super quick car.


Alfa Romeo Giulia Spider Veloce
Και οι συμπάθειες συνεχίζονται, καθότι η Alfa είναι… αααχχ…


Shelby GT 500E
Eleanor… Από το Gone in 60 Seconds ντε! Αυτό το ασημένιο… γλυπτό… με τον απίστευτο… ήχο…