Ο κύβος του Ρούμπικ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάψεις το κεφάλι σου. Και ένας από τους πιο εύκολους για να αποκτήσεις νεύρα αρκετά για να σε οδηγήσουν στο να σπάσεις το μισό σπίτι. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο γράφων, ο οποίος συνηθίζει να έχει πολλά νεύρα αλλά είναι ένα ζήτημα που θα θίξουμε σε άλλη μας εκπομπή (όπως θα έλεγε και η εθνική μας παρουσιάστρια). 

Έχουμε δει παγκόσμια πρωταθλήματα με καμένους τύπους που λύνουν κύβους του Ρούμπικ με κλειστά τα μάτια, κρατώντας χρόνο. Έχουμε δει στο μετρό τον τυπάκο που τριγυρνά και παίζει σαν δαιμονισμένος με τους κύβους του διαόλου (εγώ κι ο Ρητινιώτης -έτσι γράφεται- τον έχουμε δει πάντως). Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα, είναι το παλληκάρι που λύνει τον κύβο… πετώντας!

(και τώρα ένα κοινωνικό μήνυμα)

Ναι, το έκανε. Ελεύθερη πτώση κατά τη διάρκεια της οποίας έλυνε τον πιο σιχαμένο γρίφο της ανθρωπότητας. Κι επειδή αυτό του φάνηκε πολύ απλό, είπε να το πάει στην επόμενη πίστα. Δηλαδή να λύσει τον κύβο κατά τη διάρκεια της πτώσης, αλλά πριν ανοίξει το αλεξίπτωτο. 

Δε σας λέμε αν τα κατάφερε ή αν έγινε λίπασμα. Να δείτε το βίντεο!