Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  για τρίτη χρονιά, το πιο συναρπαστικό φεστιβάλ γαστρονομίας, το Taste of Athens. Στην καρδιά της Αθήνας, ο εξωτερικός χώρος του Ζάππειου Μεγάρου, πλημμύρησε με μυρωδιές, γεύσεις και μουσική. Οι  επισκέπτες του φεστιβάλ απήλαυσαν ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι, δοκίμασαν ελληνικούς και διεθνείς οίνους, καθώς και cocktails, γνώρισαν γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες, αλλά και τα μυστικά της γαστρονομίας σε workshops, masterclasses μαγειρικής και ομιλίες από επώνυμους σεφ, στη σκηνή του Taste Theater και όχι μόνο.

Η πιο συναρπαστική γιορτή της γαστρονομίας διοργανώθηκε από την Amuse για την εταιρεία Τοposophy (αποκλειστικό δικαιούχο των Taste Festivals στην Ελλάδα). Συγκεκριμένα, η Amuse ανέλαβε την παραγωγή του event, το σχεδιασμό και το στήσιμο των pop-up εστιατορίων, καθώς και της σκηνής του Stage Theater by Grundig | Kωτσόβολος.

Ο Managing Director της Αmuse, κ. Βασίλης Μεντζελόπουλος δήλωσε ότι: «είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμβάλλαμε για ακόμη μία χρονιά στη διοργάνωση του Taste of Athens, ενός πολιτιστικού θεσμού γαστρονομικού ενδιαφέροντος που έχει κατακτήσει τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου. Στόχος μας μέσα από την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση είναι να αναδείξουμε τη χώρα μας ως κορυφαίο προορισμό στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη».

Στο τριήμερο ταξίδι γεύσεων (7-10 Ιουλίου), οι επισκέπτες έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας από τα εστιατόρια Delta και Herve, τη Σπονδή, το The Zillers, τη Hytra, το Gastone, το Pelagos, το Alficon, το Fuga και το Shedia Home σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ). 

Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Live cooking, Taste Talks, workshops, να απολαύσουν  αγαπημένους DJ sets από τον ρ/φ En Lefko 87.7, ενώ πολλά happenings και δώρα περίμεναν μικρούς και μεγάλους. Στο κεντρικό Entertainment Stage, στην τιμή του εισιτηρίου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως η Ρένα Μόρφη, οι Swingin’ Cats, οι Onirama και η Μαρίνα Σάττι.

Το ταξίδι του Taste of Athens, ολοκληρώθηκε με το cocktail party της Amuse, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του VIP Lounge by Aegean Airlines, στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου, με προσκεκλημένους εκπροσώπους του «επιχειρείν», των ΜΜΕ και της τέχνης να δηλώνουν ότι ήδη αναμένουν την επόμενη διοργάνωση.

Μεταξύ αυτών, η Αγάπη Πολίτη, η Ίνα Ταράντου, η Εύη Φραγκάκη, η Αθηναΐς Νέγκα, η Τζένη Μελιτά, ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.