Για πρώτη φορά μετά το τέλος της πανδημίας, έχουμε τη χαρά να βρεθούμε όλοι μαζί και να μοιραστούμε τη σκηνή του Six Dogs μαζί με φίλους και συνεργάτες του label! Μια βραδιά εμπνευσμένη από τα νυχτερινά φώτα της πόλης και της δυναμικής της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής! Μαζί μας οι Twinsanity, το αγγλόφωνο δίδυμο της Ελληνικής Hip-Hop σκηνής και η IRENE, που αποτελεί καινούριο μέλος του label, μαζί με την live μπάντα της με Neo-Soul και Hip-Hop attitude.

Opening set από τον Boukla με Hip-Hop και Downtempo επιλογές με τον χαρακτηριστικό του ήχο. 

DJ set, live μουσική και διαθέσιμα merch και βινύλια!

LIVE ACTS by
• MC Yinka & DJ Booker
• Twinsanity
• IRENE
DJ SET by
• Bouklas

NIGHT LIGHTS

Πως θα ακούγονταν ο Roc Marciano και ο MF Doom αν είχαν γεννηθεί στην Αθήνα από μετανάστες γονείς; 

Ο MC Yinka και ο DJ Booker δίνουν την απάντηση με την συνεργασία τους και μας παρουσιάζουν τον πρώτο τους κοινό δίσκο “Night Lights”.

Ο MC Yinka εμπνέεται από την αστική πραγματικότητα και τις πολυπολιτισμικές υποκουλτούρες της περιοχής. Με την ξεχωριστή και χαρακτηριστική του φωνή αγγίζει διάφορα κοινωνικά προβλήματα και πνευματικές ανησυχίες.  

Την παραγωγή του Night Lights την έχει αναλάβει πλήρως ο DJ Booker που μας εκπλήσσει με την επιλογή των samples που χρησιμοποιεί καθώς και με την προσέγγισή του στην μουσική παραγωγή. Εξισορροπεί μεταξύ trippy και μινιμαλιστικών ήχων με σκοτεινά και abstract δείγματα. Tα beats ποικίλουν από broken beat επηρεασμένα από το στυλ του J Dilla έως beats με διακριτικά μοτίβα κρουστών που εξεγείρουν τη φαντασία και τις προσδοκίες του ακροατή.
Στο άλμπουμ συμμετέχει ένας απ’ τους κορυφαίους MCs με κοινωνικοπολιτική θεματολογία, ο Mr. Lif, γνωστός και από τη συμμετοχή του στους Thievery Corporation, καθώς και οι hip-hop καλλιτέχνες του δρόμου Twinsanity που μας εφιστούν την προσοχή για την ωμή πραγματικότητα από την Αθήνα έως την Βοστόνη.