Η Campeόn Gaming κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο Best Workplaces™ in Tech Hellas για το 2024 και είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην αγορά εργασίας.

Μιλάμε για μια εταιρεία που προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον ιδανικό, όχι μόνο για τους tech enthusiasts, αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να ζήσει την απόλυτη εργασιακή εμπειρία και να εργαστεί σε μια δημιουργική και δεμένη ομάδα. Από το 2017, η εταιρεία είχε ξεκάθαρη αποστολή: να δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποί της βρίσκονται στο επίκεντρο και νιώθουν χαρούμενοι και παραγωγικοί. Και το κατάφερε! Οι συνεχόμενες βραβεύσεις και διακρίσεις της από τον φορέα Great Place to Work® Hellas δεν είναι μόνο τίτλοι, αλλά η απόδειξη ότι η Campeόn Gaming έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Αυτό που κάνει την Campeόn Gaming τόσο ξεχωριστή είναι ότι εφαρμόζει ένα ευέλικτο, υβριδικό μοντέλο εργασίας, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να διατηρούν μια άψογη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Προσφέρει τηλεργασία και πολλαπλά προνόμια στους εργαζομένους της, ανταμείβει την προσπάθεια και προωθεί τη διαφάνεια, την ισότητα, τον σεβασμό και – το πιο σημαντικό – την ελευθερία έκφρασης.

Προσθέστε σε αυτά την επένδυση της Campeόn Gaming σε νέες τεχνολογίες και σύγχρονα εργαλεία, ώστε να διασφαλίσει ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες της παραμένουν ασφαλείς και ευχαριστημένοι. Ναι, η Campeόn Gaming είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός εργοδότης: είναι ο εργοδότης που θες να εργαστείς, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, σε συνεργασία με τον YouTube & Content Creator, Γιώργο Βαγιάτα:

Για όσους αποφοίτησαν ή βρίσκονται στα πρώτα ή και στα επόμενα βήματα της καριέρας τους, η Campeόn Gaming προσφέρει όχι μόνο μια θέση, αλλά και όλες τις απαραίτητες γνώσεις και ευκαιρίες για να εξελιχθούν και να ανθίσουν στον χώρο της τεχνολογίας.

Πάρτε μια γεύση από την καθημερινότητα στην Campeόn Gaming και γνωρίστε την ομάδα της, τους Campeones στο https://careers.campeongaming.com/.