Παρέα με την ultra-premium Altos tequila ταξιδέψαμε σε αγαπημένα beach bar σε όλη την Ελλάδα. Η National Tequila day στις 24 Ιουλίου στάθηκε η τέλεια αφορμή για να διασκεδάσουμε – με μια γευστική Altos Paloma στο χέρι και την πιο καλοκαιρινή μας διάθεση!

Από την Χαλκιδική και την Λευκάδα μέχρι την Καλαμάτα, την Αθήνα και τα Χανιά, τα “Altos a la playa” πάρτι ήταν μια τέλεια ευκαιρία να απολαύσουμε το αγαπημένο μας απόσταγμα στην καρδιά του καλοκαιριού.

14 μοναδικά “Altos a La Playa” πάρτι στήθηκαν στα πιο δημοφιλή beach bar αγαπημένων καλοκαιρινών προορισμών, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες. Με φόντο γνωστές παραλίες και άρωμα καλοκαιριού, η Altos δημιούργησε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ζωντάνια, διασκέδαση και φυσικά… tequila!

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους cocktail, Altos Margarita & Altos Paloma, να χορέψουν μέχρι το ηλιοβασίλεμα και να απογειώσουν την διασκέδασή τους με body & face painting από την εξειδικευμένη ομάδα της Altos. Και φυσικά, δεν έλειπαν τα δώρα! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα συλλεκτικό ποτήρι Altos -το καλύτερο αξεσουάρ για να σερβίρουν δροσερές Altos Paloma και στο σπίτι!

Η super-premium tequila Altos από 100% αποτελεί την βάση για τα πιο εκλεκτά tequila-based cocktails. Φέρει περήφανα την υπογραφή του Henry Bessant και του Dré Masso, δυο παγκοσμίου φήμης mixologists που συνεργάστηκαν με τον Jesus Hernandez, τον Maestro Tequilero της Altos, για να δημιουργήσουν το ποτό που πάντα αναζητούσαν.

Και είναι η απαράμιλλη γεύση και η ασύγκριτη απαλότητά της οι λόγοι που ψηφίστηκε από τους bartender ως η #1 tequila για παρασκευή Paloma, σύμφωνα με τα Drinks International Awards του 2024.

AltosTequila #NationalTequilaDay #EnjoyResponsibly #AltosALaPlaya