Πισίνες και νεροτσουλήθρες που κόβουν την ανάσα, δωρεάν ξαπλώστρες και δροσερά cocktails συνθέτουν όλα όσα ονειρευόσουν να έχει ένα υδάτινο πάρκο. Και είναι ακριβώς ό, τι διαθέτει το Splash Waterpark, στην Κόρινθο.

Η πληθώρα των επιλογών μπορεί να σε κάνει να θέλεις να μείνεις για ημέρες εκεί, βιώνοντας ένα ονειρεμένο καλοκαίρι, που θα βγάλει τον παιχνιδιάρικο εαυτό σου.

Πάμε για μια ξενάγηση στο Splash Waterpark;

(Για αυτή τη συγκεκριμένη ξενάγηση, δεν χρειάζεται να φοράς το μαγιό σου διαβάζοντας)

Οι διάσημες Νεροτσουλήθρες του Splash Waterpark

Οι δύο πιο extreme νεροτσουλήθρες που θα βρεις στο Splash Waterpark είναι οι Kamikaze και Freefall. Με μήκος 55 μέτρων και απότομες κλίσεις που βοηθούν στην επιτάχυνση, είναι ό, τι καλύτερο θα βρεις για να «στήσεις κόντρες». Οι andrenaline enthusiast μάλλον θα μείνουν εδώ για ώρες.

Αντίστοιχα εθιστική είναι η τσουλήθρα Body Open. Τα 88 μέτρα του μήκους της είναι γεμάτα με στροφές, ενώ οι μεγάλες ταχύτητες οδηγούν σε εντυπωσιακές «εξόδους» στην πισίνα.

Εκείνοι που θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα από λίγο, είναι λογικό να κατευθυνθούν προς τη Multiside. Πρόκειται για την τριπλή τσουλήθρα 48 μέτρων, της οποίας οι κλίσεις δεν είναι τόσο απότομες όσο οι προηγούμενες. Για αυτό και συνιστάται να πάρετε και κουλούρες μαζί σας.

Η πιο χαλαρή, αλλά πιο spooky είναι η Black Hole. Το κυρίαρχο στοιχείο της συγκεκριμένης δεν είναι η ταχύτητα ή το μήκος της, αλλά το γεγονός πως είναι κλειστή, ενώ αυτό που σου δίνει ώθηση είναι κύματα νερού που έρχονται πίσω σου.

Οι εναλλακτικές δραστηριότητες στο Splash Waterpark

Οι λάτρεις των χαλαρών ρυθμών έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στο Splash Waterpark, στο Αργό ποτάμι. Εκεί όλα κυλούν αργά, όπως αρμόζει στο καλοκαίρι. Βρες μια κουλούρα για να εξασκήσεις την τέχνη του να μην κάνεις τίποτε

Όσο ράθυμος ή ζωηρός τύπος είσαι, κάποια στιγμή θα πεινάσεις. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει καθόλου, καθώς το εστιατόριο του Splash Waterpark έχει το γιατρικό στην πείνα.

Μπέργκερ με τηγανητές πατάτες, κοτομπουκιές και πίτσα, πιτόγυρα για τους πιο extreme θα κάνουν την ημέρα σου ακόμη πιο απολαυστική. Για τους πιο μερακλήδες υπάρχει η επιλογή για το πιάτο ημέρας ή τα μαγειρευτά: μουσακά, παστίτσιο ή γεμιστά.

Για εκείνους που προτιμούν κάτι πιο δροσιστικό, στο μπαρ μπορούν να απολαύσουν χυμούς ή cocktail υπό τη συνοδεία lounge μουσικής.

Splash Waterpark… Plus!

Στο Splash Waterpark μπορείς να οργανώσεις ένα αξέχαστο πάρτι, ακόμη και θεματικό! Οι άνθρωποι του Splash Waterpark μπορούν να διακοσμήσουν τον χώρο ανάλογα με το θέμα που θα έχεις επιλέξει. Ψήνομαι ήδη για ένα Ταραντινικό Πάρτι.

Όσο για τους executives που θέλουν να κάνουν τη διαφορά, μακριά από τα συμβατικά εταιρικά πάρτι, το Splash Waterpark μοιάζει ιδανικό! Μπορείς να επικοινωνήσεις με στελέχη του πάρκου και να στήσετε μαζί κάτι αξέχαστο, που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Πέρα από τα εντυπωσιακά που προσφέρει το Splash Waterpark, υπάρχει ένα στοιχείο που φανερώνει πως είναι κοντά στους επισκέπτες του. Αντίθετα με όσα συμβαίνουν στις παραλίες πέριξ των Αθηνών, στο Splash Waterpark, έχοντας απλά το πάσο για την είσοδο, έχεις πρόσβαση και στις ξαπλώστρες. Δεν χρεώνονται επιπλέον. Σημαντικό για πολλούς από εμάς.