Η τελετή απονομής των Ολυμπιακών μεταλλίων είναι μια από τις πιο συγκινητικές και αξέχαστες στιγμές για τους αθλητές. Ωστόσο, η εκδήλωση παραδοσιακά φωτογραφίζεται μόνο από διαπιστευμένα μέσα ενημέρωσης – απαθανατίζεται από απόσταση και όχι από τον φακό του ίδιου του αθλητή.

(Από αριστερά) Η αργυρή Ολυμπιονίκης Liz Akama από την ομάδα της Ιαπωνίας, η χρυσή Ολυμπιονίκης Coco Yoshizawa από την ομάδα της Ιαπωνίας και η χάλκινη Ολυμπιονίκης και μέλος της ομάδας Samsung Galaxy Rayssa Leal από την ομάδα της Βραζιλίας, ποζάρουν για τη Victory Selfie τους μετά τον διαγωνισμό street skateboarding γυναικών. (Φωτογραφία: Getty Images/Samsung)

(Από αριστερά) Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες Jihyeon Keum και Hajun Park της ομάδας της Δημοκρατίας της Κορέας, οι χρυσές Ολυμπιονίκες Yuting Huang και Lihao Sheng της ομάδας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Alexandra Le και Islam Satpayev της ομάδας του Καζακστάν, ποζάρουν για την πρώτη Victory Selfie μετά τον ομαδικό διαγωνισμό 10 μέτρων με αεροβόλο. (Φωτογραφία: Charles McQuillan / Getty Images)

Στο πνεύμα των «Games Wide Open» στο Παρίσι 2024, η Samsung αλλάζει τα δεδομένα και βοηθά τους αθλητές να δημιουργήσουν και να μοιραστούν νέες, πιο προσωπικές αναμνήσεις από τη γιορτή, στην κορυφή του βάθρου με τη Victory Selfie powered by Galaxy.

(Από αριστερά) Οι ασημένιες νικήτριες Sarah Bacon και Kassidy Cook της ομάδας των ΗΠΑ, οι χρυσές νικήτριες Yani Chang και Yiwen Chen της ομάδας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και οι χάλκινες νικήτριες Yasmin Harper και Scarlett Mew Jensen της ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, ποζάρουν για τη Victory Selfie τους με το Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition μετά τον διαγωνισμό συγχρονισμένων καταδύσεων 3 μέτρων με βατήρα. (Φωτογραφία: Sarah Stier / Getty Images)

 (Από αριστερά) Η αργυρή Ολυμπιονίκης Anna Henderson από την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, η χρυσή Ολυμπιονίκης Grace Brown από την ομάδα της Αυστραλίας και η χάλκινη Ολυμπιονίκης Chloe Dygert από την ομάδα των ΗΠΑ ποζάρουν για τη Selfie της νίκης τους μετά τον αγώνα ποδηλασίας δρόμου ατομικής χρονομέτρησης γυναικών. (Φωτογραφία: Tim de Waele / Getty Images)

Στην πρώτη τους εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι διακριθέντες στο Παρίσι 2024 κατέγραψαν τις τελετές τους από τη δική τους οπτική γωνία, καθώς τους δόθηκε το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition στο βάθρο για να βγάλουν τη Victory Selfie τους μετά την παραλαβή των Ολυμπιακών τους μεταλλίων.

Οι selfies μεταφορτώθηκαν αυτόματα και ασύρματα στην πύλη Athlete365, ώστε οι αθλητές να μπορούν να μοιραστούν τις στιγμές τους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Γεγονός που αντηχεί το Samsung «Open always wins» της Samsung: με ανοιχτούς ορίζοντες στη σκέψη, δημιουργούνται νέες προοπτικές και άπειρες δυνατότητες.

(Από αριστερά) Ο αργυρός Ολυμπιονίκης Filippo Ganna από την ομάδα της Ιταλίας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Remco Evenepoel και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης Wout van Aert από την ομάδα του Βελγίου ποζάρουν για τη Victory Selfie τους μετά τον αγώνα ποδηλασίας δρόμου ατομικής χρονομέτρησης ανδρών. (Φωτογραφία: Jan Woitas / Getty Images)
(Από αριστερά) Ο αργυρός Ολυμπιονίκης Elijah Winnington από την ομάδα της Αυστραλίας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Lukas Märtens από την ομάδα της Γερμανίας και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης Woomin Kim από την ομάδα της Δημοκρατίας της Κορέας, ποζάρουν για τη Victory Selfie τους μετά τον αγώνα κολύμβησης 400μ. ελεύθερου ανδρών. (Φωτογραφία: Sarah Stier / Getty Images)

«Το να μπορώ να μοιραστώ τη στιγμή της επίτευξης του ονείρου μου να κερδίσω ένα μετάλλιο με τους θαυμαστές μου, την οικογένεια και τους φίλους μου σε όλο τον κόσμο – μέσα από τη δική μου οπτική γωνία – ήταν απίστευτο», δήλωσε η Rayssa Leal, μέλος του Team Samsung Galaxy (Skateboarding, Βραζιλία). «Όχι μόνο ενίσχυσε μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αλλά γιόρτασε και τη συναδελφικότητα πέραν από τον ανταγωνισμό, καθώς οι συναθλητές μου που κέρδισαν μετάλλια και εγώ, βγάλαμε μαζί τη Victory Selfie στο βάθρο».

(Από αριστερά) Ο αργυρός Ολυμπιονίκης Fares Ferjani από την ομάδα της Τυνησίας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης Sanguk Oh από την ομάδα της Δημοκρατίας της Κορέας και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης Luigi Samele από την ομάδα της Ιταλίας, ποζάρουν για τη Victory Selfie τους μετά τον ατομικό αγώνα ξιφασκίας ανδρών. (Φωτογραφία: Patrick Smith / Getty Images)

(Από αριστερά) Η αργυρή Ολυμπιονίκης Yeji Kim και η χρυσή Ολυμπιονίκης Ye Jin Oh από την ομάδα της Δημοκρατίας της Κορέας και η χάλκινη Ολυμπιονίκης Manu Bhaker από την ομάδα της Ινδίας, ποζάρουν για τη Victory Selfie τους μετά τον αγώνα σκοποβολής γυναικών 10 μέτρων με αεροβόλο. (Φωτογραφία: Charles McQuillan / Getty Images)