Ας είμαστε ειλικρινείς. Ωραίο το καλοκαίρι, αλλά το απολαμβάνουμε ουσιαστικά και ποιοτικά μόνο εκείνες τις 5-10 ημέρες που είμαστε διακοπές στο νησί ή το χωριό. Τις υπόλοιπες ημέρες, τις περνάμε στο σπίτι κάτω από το κλιματιστικό. Σπουδαία ανακάλυψη της ανθρωπότητας αυτή. Από την άλλη, κλιματιστικό και ηλεκτρικό ρεύμα περπατούν σε δύο αντίθετους δρόμους. Εμείς πάλι περπατάμε στο δρόμο του πόνου στη ψυχούλα μας. Διότι προφανώς και η χρήση του κλιματιστικού δεν γίνεται αλόγιστα, κάθε ώρα που περνάει, ισοδυναμεί και σε μία σκέψη που τριγυρνάει στο μυαλό μας για το πόσο θα μας έρθει η λυπητερή στο ηλεκτρικό ρεύμα. 

Σας είπαμε, είμαστε ειλικρινείς. Αλήθειες μόνο σε αυτό το κείμενο.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν έρχεται ο φάκελος, κάνουμε για λίγες ημέρες πως δεν υπάρχει, μέχρι να χρειαστεί να πληρώσουμε. Αλλά σε αυτή τη ζωή, αν δεν αναλάβεις δράση από μόνος σου, τίποτα δεν θα αλλάξει. Θα μπορούσε να είναι και motto ζωής αυτό, αλλά προχωράμε. Αυτό που εννοούμε είναι πως τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη του. Ακόμα και ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος. Γι’αυτό κάναμε  την αναζήτησή μας, προκειμένου να δούμε τι παίζει από οικονομικά προγράμματα, εντοπίζοντας έτσι τη Volton. 

Επί της ουσίας, αντιληφθήκαμε πως η Volton έχει καταφέρει να κάνει ένα ωραίο deal με τους καταναλωτές, προσφέροντας δύο βασικά οικονομικά προγραμμάτα: Το Volton Yellow Simple Protect και το Volton Green Ειδικό. Γι’αυτό και δεν είναι τυχαίο που αυτή τη στιγμή αποτελεί τον οικονομικότερο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Αν και εξίσου σημαντικό, είναι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί.

Πιο αναλυτικά. 

Το Volton Yellow Simple Protect είναι ένα πρόγραμμα που έχει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Δηλαδή, εκεί που η χρήση του κλιματιστικού γίνεται εντονότερη, η τιμή είναι χαμηλότερη. Τι προσφέρει; Πάρε χαρτί και σημείωσε: Δωρεάν προστασία ανώτατης τελικής τιμής έως 0,083€/kWh για όλο το καλοκαίρι, η οποία συνδυάζει την ασφάλεια ενός σταθερού προγράμματος, με την ευελιξία ενός κυμαινόμενου. Επίσης, στην περίπτωση που τα κόστη ανέβουν – θα ισχύσει η παραπάνω τιμή χωρίς καμία αλλαγή-  ενώ αν αυτά πέσουν, η τιμή στο λογαριασμό ρεύματός σας θα πέσει κι αυτή. Το εν λόγω πρόγραμμα δεν έχει καμία χρονική δέσμευση, ούτε κάποια ρήτρα αναπροσαρμογής. 

Και επειδή υποψιαζόμαστε πως κάπως μίλησαν στην ψυχούλα σου όλα αυτά, τσέκαρε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Το Volton Green Ειδικό είναι, από την αρχή του 2024, η πιο καλή προσφορά στα πράσινα τιμολόγια. Τούτου λεχθέντος, προσφέρει σταθερά τη χαμηλότερη τιμή από όλους τους εναλλακτικούς παρόχους. Δηλαδή, με απλά λόγια, δεν δίνεις ένα σκασμό χρήματα στο ρεύμα και τα διαθέτεις, επιτέλους, κάπου αλλού. Και το ακόμα καλύτερο -ναι υπάρχει κι άλλο- ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. Αν κι εδώ θέλεις να μάθεις περισσότερα, τότε πάτησε απλά ΕΔΩ.

Σε μια περίοδο που οι τιμές της ενέργειας αποτελούν πηγή άγχους για όλους μας, η Volton αναδεικνύεται ως ένας πάροχος που θέτει τις ανάγκες των πελατών της στο επίκεντρο, προσφέροντας προγράμματα που συνδυάζουν οικονομία, ευελιξία και αξιοπιστία. Τι άλλο να ζητήσουμε;