Tο αυθεντικό action sport brand που πάντα υποστηρίζει και προωθεί τη δημιουργική έκφραση μέσω της νεανικής street κουλτούρας, των action sports, της μουσικής και ειδικά την τέχνη του τατουάζ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τo τριήμερο φεστιβάλ του 16ου Athens Tattoo Convention που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στις 17 -18 & 19 Μαϊου.

Eπισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται ήρθαν αποκλειστικά για να ζήσουν την εμπειρία του Athens Tattoo Convention και για να γνωρίσουν μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως.

Ανάμεσα στους tattoo artists, τα καλύτερα ελληνικά tattoo studios, μουσική, skate, acts, βραβεύσεις και τα δυνατά live, το ειδικά διαμορφωμένο station της Vans με τα σκακιερωτά πουφ ξεχώρισε, δίνοντας την ευκαιρία στους fans του να “χτυπήσουν” ξεχωριστά flash tattoos με τολμηρά σχέδια & επιλογές άρρηκτα συνδεδεμένες με τη Vans, και να ενισχύσουν έτσι ακόμη περισσότερο τον δυνατό δεσμό που έχουν με την οικογένεια του brand.

Από τη γιορτή του 16ου Athens Tattoo Convention δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, τα αμέτρητα δώρα και φυσικά … οι iconic Vans βάφλες!

www.vans.eu

youtube.com/vans

tiktok.com/@vans

instagram.com/vans_europe

facebook.com/vans