Η Σειρά

Το e-shop.gr μόλις κυκλοφόρησε την νέα του σειρά Black Friday the original και μας έχει καθηλώσει!

Σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε διαφορετική κατηγορία προϊόντων, να μάχεται να βρεθεί στην πιο χαμηλή τιμή που φανταζόμασταν.

Σου προτείνουμε να καθίσεις άνετα στον καναπέ σου και να απολαύσεις τις πιο black Friday τιμές του e-shop.gr.  

Δες όσα επεισόδια έχουν κυκλοφορήσει εδώ.

Black Friday στο e-shop.gr

Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, το e-shop.gr μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ενώ ταυτόχρονα βασικός του στόχος είναι η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη. 

Η Black Friday έχει φτάσει και παρακολουθούμε το e-shop.gr να έχει ρίξει και άλλο τις ήδη χαμηλές τιμές του και να μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε όσα χρειαζόμαστε σε τιμές που μας σοκάρουν!

Τεράστια ποικιλία προϊόντων σε περιμένει να την ανακαλύψεις! Το e.shop.gr, το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα, διαθέτει κυριολεκτικά ότι μπορείς να φανταστείς,  από προϊόντα τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικά παιχνίδια, gaming κονσόλες, τα πάντα για την διασκέδαση σου μέχρι και προϊόντα για το σπίτι, λευκές συσκευές, μικροσυσκευές, εργαλεία, προϊόντα κήπου, εξοπλισμό security, όργανα γυμναστικής, μουσικά όργανα, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, βρεφικά παιδικά αλλά και προϊόντα για την προσωπική σου φροντίδα!

Μπες γρήγορα στο site και επωφελήσου από τις απίστευτες προσφορές.

Γρήγορα παράδοση και στην Black Friday

  1. Άμεση παραλαβή από 58 e-shop points σε όλη την Ελλάδα. 
  2. Παράδοση με BOX NOX , μόνο 1 ευρώ μέχρι και τον Δεκέμβριο!