Ένας από τους βασικούς στόχους του e-shop.gr, είναι να προσφέρει ταχύτητα και η ευελιξία κατά την διαδικασία παράδοσης των παραγγελιών του, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Ήδη διαθέτει ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών που παραδίδουν δέματα εργάσιμες ημέρες καθώς και 58 eshop points σε όλη την Ελλάδα, για επί τόπου παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη. Το 2023, η εταιρεία αποφασίζει να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τους τρόπους παράδοσης, με την προσθήκη της υπηρεσίας BOX NOW.

 Με την προσθήκη της νέας υπηρεσίας, δίνεται στον πελάτη η δυνατότητα να παραλάβει το δέμα του εντός της ημέρας αν βρίσκεται στην Αττική και εντός 2 εργάσιμων ημερών αν βρίσκεται στην υπόλοιπη Ελλάδα, από το BOXNOW Locker της επιλογής του, εντελώς δωρεάν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου! Πιο συγκεκριμένα, παραλαμβάνει σε πάνω από 1600 BOX NOW Lockers σε όλη την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή όποτε και από όπου θέλει εκείνος, χωρίς περιορισμούς!

Η διαδικασία; Πολύ απλή!

Κάνοντας την παραγγελία σου από το eshop.gr ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα και επιλέγοντας ως τρόπο παραλαβής τη BOX NOW, μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου την επόμενη κιόλας ημέρα. Μόλις τοποθετηθεί το δέμα σου στην θυρίδα, θα σου σταλεί ένα SMS, όπου έχεις στην διάθεσή σου 48 ώρες για να το παραλάβεις, εισάγοντας το PIN που έλαβες στο μήνυμα.

Πέρα από την ταχύτητα και την ευελιξία που προσφέρει το e-shop.gr στους πελάτες του με την προσθήκη της υπηρεσίας BOX NOX, ένας ακόμα λόγος που οδήγησε σε αυτή την στρατηγική συμμαχία των δυο εταιρειών, είναι ότι και οι δύο τάσσονται υπέρ των βιώσιμων λύσεων κατά την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Δεδομένου ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι πιο αναγκαία από ποτέ, το e-shop.gr θεωρεί ότι ως επιχείρηση οφείλει να επιλέγει βιώσιμες πρακτικές κατά την διεκπεραίωση των διαδικασιών του και υιοθετεί μια πιο πράσινη δραστηριότητα, πιο φιλική προς το περιβάλλον. Στην ίδια φιλοσοφία κινείται και η BOXNOW, αφού είναι μια «πράσινη» καινοτόμος start-up που προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων! Διαθέτει Lockers που λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια, με αποτέλεσμα να μειώνει τις εκπομπές ρίπων.  Η συμμαχία των δυο εταιρειών είναι μονόδρομος.