Το μέλλον τους ανήκει - Πέντε νέοι που θα λάμψουν μέσα στο 2014

Την χρονιά που φεύγει έδειξαν τα πρώτα δείγματα του ταλέντου τους και μέσα στο 2014 αναμένεται να ξεχωρίσουν.

Το μέλλον τους ανήκει - Πέντε νέοι που θα λάμψουν μέσα στο 2014

Την χρονιά που φεύγει έδειξαν τα πρώτα δείγματα του ταλέντου τους και μέσα στο 2014 αναμένεται να ξεχωρίσουν.


Δεν διαφωνεί κανείς ότι το 2013 ήταν η χρονιά των μεγάλων stars στον πλανήτη του θεάματος. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Naomi Watts, Cate Blanchette είναι μόνο μερικά από τα αστέρια του Hollywood που κυριάρχησαν τις προηγούμενες 365 ημέρες. Τα ίδια και στη μουσική, με τους Justin Timberlake, Adele, Beyonce, Kanye West, Rihanna να έχουν τη τιμητική τους. Όσο για το modeling; Τα κορίτσια της Victoria’s Secret έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας και πάλι.

Ωστόσο, κάποιοι νέοι, κατάφεραν να μπουν… σφήνα ανάμεσα στους stars, να δείξουν ένα μέρος του ταλέντο τους και πλέον οι ειδικοί πιστεύουν ότι θα ξεχωρίσουν μέσα στο 2014. Θυμήσου τα ονόματά τους, γιατί σίγουρα θα τα ξανακούσεις.

Margot Robbie

Όταν στα 23 σου βρίσκεσαι δίπλα στον Leonardo DiCaprio και σε μια ταινία («Wolf of Wall Street») που κατά πολλούς θα πρωταγωνιστήσει στα Oscar, τότε σίγουρα κάνεις κάτι καλά. Και η Margot είδε βλέπει τις μετοχές της να απογειώνονται, καθώς για το 2014 είναι κλεισμένη.

 

Haim

Σε μια περίοδο που η pop κυριαρχεί στη μουσική, τα τρία κορίτσια του αμερικανικού συγκροτήματος, κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τους soft rock ήχους τους. Το πρώτο τους άλμπουμ «Days are Gone» έγινε χρυσός στις ΗΠΑ και πλέον όλοι περιμένουν το επόμενό τους βήμα.

 

Oscar Isaac

Οκ, δεν τον λες νέο στα 33 του. Και η αλήθεια είναι πως βρίσκεται στον κόσμο του κινηματογράφου από το 2002. Ωστόσο έπρεπε να περιμένει μέχρι φέτος και τη συμμετοχή του στο «Inside Llewyn Davis» για να ανακαλύψει ο κόσμος το ταλέντο του. Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

 

Adele Exarchopoulos

Ok, δέχθηκε σκληρή κριτική (το λες και κράξιμο) για τη συμμετοχή της στην ταινία «Η ζωή της Adele», που στα μάτια πολλών ήταν μια ερωτική ταινία σε μορφή τέχνης. Ωστόσο, όλοι παραδέχθηκαν, ότι αυτό το κορίτσι έχει πολύ ταλέντο. Και θα το δείξει μέσα στο 2014.

 

Suki Waterhouse

Το όνομά της ακούστηκε πολύ μέσα στο 2013 – τόσο που της άνοιξε και πολλές επαγγελματικές πόρτες. Το 21χρονο μοντέλο είναι το κορίτσι του Bradley Cooper και από τότε που έγινε γνωστό την έβλεπες παντού. 

Γνώρισε και τους 5 Έλληνες που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα