Πέντε τηλεοπτικές στιγμές που μας άφησαν άφωνους (και γουστάραμε!)

Από τον Ματωμένο Γάμο του «Game of Thrones» μέχρι τις κακίες στις Χρυσές Σφαίρες, αυτά μας εντυπωσίασαν στη τηλεόραση το 2013.

Πέντε τηλεοπτικές στιγμές που μας άφησαν άφωνους (και γουστάραμε!)

Από τον Ματωμένο Γάμο του «Game of Thrones» μέχρι τις κακίες στις Χρυσές Σφαίρες, αυτά μας εντυπωσίασαν στη τηλεόραση το 2013.


Θέλεις που δεν είχαμε πολλά λεφτά τη χρονιά που πέρασε και δεν μπορούσαμε να είμαστε κάθε βράδυ έξω. Θέλεις που γεράσαμε λίγο περισσότερο και δεν έχουμε αντοχές. Πες το όπως θέλεις. Αλλά το 2013 ήταν μια χρονιά που είχαμε πολύ τηλεόραση στη ζωή μας. Και δεν λέω για reality και talent show. Όχι, αυτά ούτε στις κακές μέρες δεν τα πολυβλέπουμε.

Αλλά από σειρές δεν έχουμε παράπονο. Και μεγάλες τελετές. Και συνεντεύξεις. Αρκετά είδαμε, αλλά πέντε είναι οι τηλεοπτικές στιγμές που δύσκολα θα ξεχάσουμε από τη χρονιά που φεύγει.

5. House of Cards

Βλέπεις έναν Kevin Spacey που κόβει και ράβει στον Λευκό Οίκο. Που παίρνει κεφάλια άμα γουστάρει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Και ξαφνικά μπαίνει στην εκκλησία και πάνω που λες ότι έγινε καλό παιδί αρχίζει: «Δεν υπάρχει παρηγοριά. Υπάρχουμε μόνο εμείς. Και παλεύουμε ο ένας τον άλλον. Προσεύχομαι στον εαυτό μου. Και για τον εαυτό μου». Και τόσο στεγνά μας έδειξε πως προσεύχονται οι περισσότεροι σε μια εκκλησία – για τον εαυτό τους.

 

4. Stephen Colbert

Από τους πλέον γνωστούς κωμικούς της Αμερικανικής τηλεόρασης. Και όταν θέλει να τη μπει σε κάποιους δεν διστάζει. Ακόμα κι αν αυτοί είναι οι Daft Punk. Όταν το γνωστό group τον «πούλησε» και δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του, δεν δίστασε να «διασκευάσει» το «Get Lucky», παρέα με γνωστούς φίλους του – ανάμεσά τους οι Jimmy Fallon, Hugh Laurie, Jeff Bridges, Bryan Cranston, Nick Cannon, ακόμα και ο Jon Stewart μέσω Skype. Γιατί έτσι κάνεις όταν σε στήνουν.

 

3. Απονομή Χρυσές Σφαίρες 2013

Μέχρι τότε ήταν η πιο… ξενέρωτη απονομή τελετής στο Hollywood. Ναι, τα μεγάλα αστέρια έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά το αποτέλεσμα ήταν νερόβραστο. Μέχρι που πήραν τα ηνία η Tina Fey και η Amy Poehler κάνοντας τη βραδιά άνω κάτω. Τα «άκουσαν» οι Ben Affleck, Anne Hathaway, ακόμα και ο Quentin Tarantino, που τα κορίτσια τον ευχαρίστησαν για τις… σεξουαλικούς εφιάλτες που τους έχουν δημιουργήσει οι ταινίες του. Όσο για τη Meryl Streep; Δεν ήταν στη τελετή, καθώς ήταν άρρωστη, αλλά και… καταπληκτική. Την κατέκτησε την αρρώστια της!

 

2. Το τέλος του «Breaking Bad»

Με την τρέλα που είχε δημιουργηθεί για αυτή τη σειρά, είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει φινάλε! Τελικά αυτό ήρθε. Με ένα τέλος που έκλεισε όλους τους λογαριασμούς, ικανοποίησε (σχεδόν) όλες μας τις προσδοκίες και κράτησε ψηλά τη σημαία της τεράστιας ευφυΐας του «Breaking Bad», κάνοντας το «αντίο» γλυκό αλλά και ακόμα πιο αβάσταχτο. Έμαθα ότι κάποιες έκλαψαν κιόλας!

 

1. Ο Ματωμένος Γάμος του «Game of Thrones»

Ήταν η περίοδος που όλα έδειχναν να πηγαίνουν τέλεια για το Βασίλειο του Βορρά. Οι Stark για πρώτη φορά φαινόταν να έχουν το πάνω χέρι σε αυτή τη μάχη για το θρόνο, είχαν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους με τους συμμάχους τους και κανείς δεν θα μπορούσε να σταματήσει την προέλαση του Robb. Εκτός από μια συνωμοσία – μια συνωμοσία που μετέτρεψε έναν γάμο σε σφαγή. Και ουσιαστικά εξόντωσε τους Stark. Και άφησε εμάς με το στόμα ανοικτό. 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα