Πρέπει να ξέρετε ότι οι προβοκάτορες είναι παντού. Έχουν αυτιά και μάτια σε όλη την Ευρώπη. Σας το αποδείξαμε και στο παρελθόν, τότε που ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί στο Βερολίνο και εμείς σας αποκαλύψαμε τους πραγματικούς διαλόγους Τσίπρα – Μέρκελ

Αυτή τη φορά, ο κατάσκοπος-προβοκάτορας ακολούθησε τον πρωθυπουργό στη Μόσχα απ’ όπου μας έστειλε την ανταπόκριση του με τις σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που έμπαινε στο πανεπιστήμιο όπου έδωσε διάλεξη σχετικά με την Ελλάδα και την κρίση.

Μάθετε μπαλίτσα…

 

 

 

-Που λες Αλεξέι, από εδώ είναι η είσοδος.
-Επιτέλους! Κάποιος που δε μιλάει για έξοδο! Θα έρχομαι συχνότερα!

 

 

 

-Πρώτη μούρη στο instagram θα γίνω με τόσες φωτογραφίες, θα σκάσει από το κακό του ο Θεοδωράκης! #tsipras_rules κουφάλες!

 

 

-Ρε σεις, σίγουρα είναι πανεπιστήμιο αυτό; Πολύ καθαρό δεν είναι;

 

 

 

 

– Χμμμ… Όλοι ξυρισμένοι… Μόνο ΔΑΠίτες έχει εδώ; Που είναι η ΠΚΣ;

 

 

 

– Τι έγινε φλωράκο; Δεν είπαμε όχι γραβάτες; Τουλάχιστον είναι κόκκινη, σε συγχωρώ…


 

 

– Και που λέτε μάγκες, λέω στον Πούτιν: “Λοιπόν, σου δίνω όλο το τσίπουρο της Ηπείρου και μου δίνεις την ίδια ποσότητα σε βότκα και κάτι ψωροδίς για να μη μου κουνιέται η Μέρκελ. Και τι μου λέει ρε; “Αλεξέι, ξεκόλλα, κάνεις σαν ντίβα όταν πεινάς”.

 

 

– Αγαπητές συντρόφισσε, αγαπητοί σύντροφοι! Προτείνω να ψηφίσουμε υπέρ της συνέχισης της κατάληψης μέχρι να δικαιωθούμε και να υποχωρήσει ο πρωθυπουργός. Τι εννοείτε, “δεν είμαστε στο 15μελές”;