Κάπου στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει ένα παλληκάρι που ονομάζεται Roman Atwood. Ο τύπος αυτός έχει αφιερωθεί στο να κάνει τη ζωή της γυναίκας του δυσκολότερη και όπως φαίνεται τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Ο Atwood, κωμικός στο επάγγελμα, έχει γίνει διάσημος στον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου χάρη στις φάρσες του.  Έχει «πειράξει» αστυνομικούς, έχει υποκριθεί πως ουρεί μέσα σε μια Ferrari, έχει συλληφθεί επανειλημμένα και πλέον αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στο youtube.
 

 

Άλλωστε τα νούμερα κάτω από τα βίντεο που ανεβάζει μιλούν από μόνα τους… Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα, συνολικά απαριθμούσαν περίπου (κρατηθείτε) 824.000.000 προβολές με περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια χρήστες να παρακολουθούν σε τακτική βάση τη «δουλειά» του, αριθμοί που του αποφέρουν διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για να μπορέσει να κάνει τις φάρσες του με όλο και πιο ευφάνταστο τρόπο.

Θύμα των περισσότερων εκπλήξεων του φαρσέρ, η γυναίκα του που έχει υποφέρει τα πάνδεινα, αλλά δε δείχνει να πτοείται ούτε από το γεγονός πως τα παιδιά της πολλές φορές γίνονται συνεργοί του συζύγου της. Μεταξύ μας, με τόσες προβολές στο youtube μάλλον και τα χρήματα θα είναι αρκετά ικανά για να την ηρεμήσουν μέχρι την επόμενη φάρσα…
 

 

Στο τελευταίο του, λοιπόν, χτύπημα ο Atwood γέμισε το σπίτι του με εκατομμύρια πλαστικά μπαλάκια, όσο η γυναίκα του βρισκόταν στη δουλειά της έτσι ώστε γυρνώντας να ανοίξει την πόρτα και να αντικρύσει αυτό…