Τρέλανε τον Καραμανλή ο Ζουράρις! (photos)

Το σίγουρο είναι πως με τέτοιες παρουσίες, οι συνεδριάσεις της βουλής δεν θα μας απογοητεύσουν...

Τρέλανε τον Καραμανλή ο Ζουράρις! (photos)

Το σίγουρο είναι πως με τέτοιες παρουσίες, οι συνεδριάσεις της βουλής δεν θα μας απογοητεύσουν...


Μπορεί να μην κατάφερε τελικά να μπει στην βουλή ο μέγιστος Βασίλης Λεβέντης, ωστόσο φαίνεται πως όλοι όσοι προτιμούμε λίγο πιο καλτ και (γιατί όχι;) ροκ καταστάσεις δεν θα μείνουμε παραπονεμένοι...

Κι αυτό γιατί ένα από τα έδρανα καταλαμβάνεται από τον ένα και μοναδικό Κώστα Ζουράρι! Τον πρόεδρο του κόμματος "Πυρίκαυστος Ελλάδα" το οποίο εν τέλει συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ και συμμετέχει τρόπον τινά στη διακυβέρνηση της χώρας (...). Αυτή και μόνο η εξέλιξη, λοιπόν, αποτελεί εχέγγυο ότι οι συνεδριάσεις θα διαθέτουν το απαραίτητο αλατοπίπερο εκκεντρικότητας που απαιτείται προκειμένου να είμαστε στην...τσίτα!

Είναι χαρακτηριστικό πως ο θεσσαλονικιός συγγραφέας και πολιτικός, κατάφερε ήδη το πρώτο του "χτύπημα", καθώς εμφανίστηκε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της Προέδρου της βουλής, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι στο οποίο υπήρχε η φράση: "Δείμος Βραχασίου Ελέπολις".Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να συγκεντρώσει πάνω του πλήθος βλεμμάτων, ενώ είναι χαρακτηριστική και η αντιμετώπιση που είχε από τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος φάνηκε να απολαβάνει τη στιλιστική υπέρβαση του συναδέλφου.


 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα