O όμιλος Μπούκουρα, ξαναχτυπά μέσα σε λίγες ώρες!

Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των “Γραφείων Τελετών Μπούκουρας”, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πολυπράγμων νέος είναι ο μεσάζων που έχει εμπλακεί στην πώληση της θωρακισμένης BMW την οποία μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος!


Παραθέτουμε μέρος της αγγελίας, όπως δημοσιεύεται ήδη στο car.gr (για όση ώρα παραμείνει στον “αέρα”, τέλος πάντων…)

 



Περιγραφή

Πρόκειται για την περιβόητη BMW του Ευάγγελου Βενιζέλου της οποίας την μεταπώληση ανέλαβε ο Όμιλος Μπούκουρα (Τελεταί Μπούκουρας, Radio Mpoukouras, PRO-Μπου).

Γενικά είναι σε υπεράριστη εργοστασιακή κατάσταση εκτός από λίγες μικροφθορές:
1. Η πίσω δεξιά ανάρτηση (στην πλευρά που καθόταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) θέλει άλλαγμα γιατί έχει πετσικάρει και τρίζει.
2. Ελαφρές γρατζουνιές στους εξωτερικούς καθρέφτες επειδή ο δρομίσκος στο 24ωρο drive through των Mc Donalds Βριλησσίων είναι πολύ στενός.
3. Εσωτερικά χρήζει βιολογικού καθαρισμού μιας και λίγα προλάβαινε να καθαρίσει το υπηρετικό προσωπικό του κ.Βενιζέλου μετά από τις συνήθεις “λιγουρίτσες” του.
4. Σέρβις ηλεκτρικών διότι παρά το εξελιγμένο σύστημα αυτοδιάγνωσης της BMW πάντα της άναβαν τα λαμπάκια (όλα) κατά τη μεταφορά του κ.Βενιζέλου.
5. Αντικατάσταση ρεζέρβας μετά το ατυχές συμβάν (σκασμένο λάστιχο) της 23ης Ιουνίου και ενώ ο κ.Βενιζέλος επέστρεφε από λουκούλειο γεύμα στην Καστέλλα.

Τα κυβικά είναι πολλά (5000 + 4 τούρμπο + 2 νιτρομπούκαλα) για να κινούν το τεθωρακισμένο όχημα αλλά και το επίσης τεθωρακισμένο περιεχόμενό του με μια σχετική άνεση. Παρόλαυτά δε αποτελούν πρόβλημα βάσει παραδειγματικού χειρισμού του συντρόφου Λιάπη. Γι’αυτό το λόγο ο υποψόφιος αγοραστής δεν χρειάζεται να πληρώσει μεταβίβαση, τέλη, ασφάλεια, ΚΤΕΟ κλπ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα ιστορικό όχημα, βαρύ, με όλη τη σημασία της λέξης.

 

 

 

 

 

* Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα χιουμοριστικής μυθοπλασίας.