Δεν ξέρω αν στη μέχρι τώρα πορεία μου στη γη έχω μπλέξει με σεμνότυφες κοπέλες ή αν απλώς το γυναικείο φύλο είναι από τη φύση του μόνιμα τσακωμένο με την αλήθεια. Και το λέω αυτό, από την άποψη που έχω διαμορφώσει γύρω από το πιο-ταμπού-πεθαίνεις-για-τις-γυναίκες-ζήτημα που έχει να κάνει με το κατά πόσο τα θηλυκά παρακολουθούν πορνό.
 
Ποτέ και πουθενά δεν έχει βρεθεί μία, μία βρε αδελφέ, είτε αυτή είναι απλά φίλη και γνωστή, είτε σχέση μου που να έχει παραδεχτεί αυτό που για τον άντρα φαντάζει εξίσου φυσιολογικό με το να μην πλένει τα πιάτα που είναι στίβα 2 μέρες στο νεροχύτη του: μιλάω φυσικά για το “σερφάρισμα” σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
 
Κι όταν γράφω για σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται, αλλά φαντάζομαι πως αφορά τις ιστοσελίδες εκείνες που αν μπεις μέσα θα πετύχεις: Από γιαπωνέζα που υφίσταται σεξουαλική παρενόχληση στο μετρό του Τόκιο, μιλφάρα γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που αντί για κουλουράκια κερνάει το κολλητό του γιου της πεολειχίες, celebrities που εσκεμμένα ή μη (ένας θεός και η Καρντάσιαν ξέρουν)  έχουν αφήσει τα sex tapes τους να διαρρεύσουν, amateur βιντεάκια από ορμονοσαλεμένους εφήβους, interacial καταστάσεις, τρία, κουαρτέτα και “όλοι οι καλοί χωράνε” φάσεις, σαδό, squirting, anal, όργια στα VIP clubs των ΗΠΑ, ό,τι χωράει ο νους σου. Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω πώς ακριβώς έχει η όλη κατάσταση. Ότι έχω ακούσει από εδώ κι από εκεί σας λέω…
 
Ετσι που λέτε… Εχω ακούσει τα πάντα όλα, πλην γυναίκας που να μου παραδέχεται ότι γουστάρει να βλέπει πορνό στον υπολογιστή ή στην TV της. Δεν ξέρω αν είναι ένας μυστικός συλλογικός όρκος που έχουν δώσει και τον οποίο εγώ απλώς αγνοώ, αλλά φαντάζομαι πως δεν είναι τόσο συνωμοσιολογικό το backround της όλης πορνοϋπόθεσης. Οπότε κλείνω -προς το παρόν- προς την εκδοχή της σεμνοτυφίας (η οποία, παρεμπιπτόντως, περιλαμβάνει κι ένα άλλο… κρυφτούλι: αυτό που θέλει τις γυναίκες να μην παραδέχονται το ότι αυτοϊκανοποιούνται, την ίδια στιγμή που για τον άντρα η πραγματικότητα αυτή είναι τόσο απενοχοποιημένη όσο λίγα πράγματα στη ζωή του).
 
Όπως και να έχει η κατάσταση, κατά καιρούς βγαίνουν προς τα έξω διάφορες μελέτες, έρευνες ή περισσότερο πρόχειρα συμπεράσματα που ρίχνουν έστω και λίγο φως στο μεγάλο  αυτό μυστήριο που αφορά στο δίπολο “γυναίκα και πορνό”. Μια τέτοια προσπάθεια είναι και το βιντεάκι που ακολουθεί. Το οποίο, όχι απλώς θεωρεί αυτονόητο το γεγονός ότι οι γυναίκες “λιώνουν” στο pornhub και στο youporn, αλλά μας ενημερώνει κιόλας για τις 10 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις που κάνουν με το αριστερό τους χέρι. (Τι εννοείς “Πού είναι το δεξί;”)
 

 
 
https://www.youtube.com/watch?v=Uwp9D70TSjs