Έχοντας περάσει έναν αγριεμένο μήνα (μου συμβαίνει πάντα μετά τα γενέθλιά μου) και με τα Prozac να χρειάζονται γύρω στο δίμηνο μέχρι να κάνουν δράση, αποφάσισα να βρω καταφύγιο στο λόγο του Θεού μπας και ηρεμήσουν τα μέσα μου, γιατί άμα ηρεμήσουν τα μέσα σου ηρεμούν και τα έξω σου και έτσι τα έξω σου σταματούν να θέλουν επαφή με τα έξω του αλλουνού. Άρχισα λοιπόν να πληκτρολογώ στο google, διαφορές παραλλαγές της φράσης “Christian Sex”, το οποίο σημαίνει χριστιανικό σεξ, να δω και ‘γω που πατάω και που βρίσκομαι και τι μπορώ να κάνω από δω και στο εξής για να σωθώ. Εις μάτην. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακάλυψα, ότι σχεδόν όλοι γύρω μου, θα πάνε στη κόλαση (εξαιρείται ο γατούσης μου ο Ιούλιος Αλούπης γιατί του έχω κάνει στείρωση και δεν έχει καμιά σεξουαλική επιθυμία). Σας παραθέτω τα ευρήματα της επιστημονικής μου έρευνας, και σας προτρέπω να ακολουθήσετε το παράδειγμα του Ιούλιου Αλούπη, γιατί διαφορετικά, δε σας βλέπω καθόλου μα καθόλου καλά.

1) Ξεκινάμε από τα πολύ απλά. Ρητά και κατηγορηματικά, κάθε προγαμιαία σεξουαλική επαφή, είναι αμαρτία. Πάει και τελείωσε και γλιτωμό δεν έχεις.  Επομένως, ή τα πρήζεις στους γονείς σου να σε παντρέψουν από τα 16 σου όπως κάνουν οι τσιγγάνοι, για να μπορέσεις να ντιλάρεις τις ορμές σου, ή τη βγάζεις με ηρεμιστικά μέχρι τα 30 που πρώτα ο Θεός θα σου λάχει να παντρευτείς. Και λέω με ηρεμιστικά γιατί…

2) …εννοείται πως η χειρωνακτική ανακούφιση απαγορεύεται δια ροπάλου. Εφ’ όσον εκεί μιλάμε για χαμένο σπέρμα, και το σπέρμα ποτέ δεν πρέπει να χάνεται αλλά να γονιμοποιεί. Κάτι που βέβαια αφήνει ανοιχτό προνομιακό παράθυρο στη γυναίκα όσον αφορά τον αυνανισμό, αλλά κλείνει την πόρτα στον άντρα. Ξέχνα το. Αποκλείεται. Δεν υπάρχει περίπτωση. Είσαι μαλάκας; Κάηκες στην κόλαση.

3) Το σπέρμα είναι ιερό και ούτε λίγο ούτε πολύ, κάθε σεξουαλική πράξη που δε γίνεται με σκοπό την αναπαραγωγή, είναι βδελυρή. Όπως και όποιος την προωθεί. Που σημαίνει, ότι όλοι, από τον περιπτερά της γειτονιάς σου μέχρι τον φαρμακοποιό και το σούπερ μάρκετ,  όλοι όσοι είναι πρόθυμοι να σε προμηθεύσουν με τη διεστραμμένη εφεύρεση της καπότας, αμαρτάνουν σαν Τούρκοι. Για τον περιπτερά ειδικά δεν το συζητάω, εφ’ όσον η μισή του πραμάτεια αποτελείται από πορνογραφικό υλικό. Αυτουνού ο Βελζεβούλης του έχει ειδική έδρα στο καζάνι. Η θεωρία της προστασίας από σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα απορρίπτεται εφ΄ όσον με αυτόν αυτήν που θα παντρευτείς, με αυτόν αυτήν και θα πηδιέσαι μέχρι το τέλος της ζωής σου, ευτυχισμένοι και γεννώντας σαν κουνέλες. Όταν ο Ονάν, ο δεύτερος υιός του Ιούδα, εγγονός του Ιακώβ, δισέγγονος του Ισαάκ και τρισέγγονος του Αβραάμ, συστηματικά εκσπερμάτιζε έξω από το χουχούνι της γυναίκας του αδερφού του, την οποία του είχαν επιβάλλει να πηδάει, προκειμένου ο αδερφός του ο ανεπρόκοπος να αποκτήσει απόγονο, αλλά ο Ονάρ ήθελε σκέτο να την πηδάει, ο σπλαχνικός Θεός τον θανάτωσε. Μοναδική σου λύση λοιπόν για να μην καείς στο πυρ το εξώτερον και να ευχαριστιέσαι όσο σεξ θες, είναι να παντρευτείς με στείρο / στείρα (χωρίς αδέλφια), γιατί με τα νέα οικονομικά μέτρα, πραγματικά δε λέει να προκύψεις πολύτεκνος, ή να παντρευτείς με κάποιον που πάσχει από ανίατη ασθένεια και ξέρεις ότι θα πεθάνει σε πέντε έξι χρόνια, οπότε και μπορείς να ξανακάνεις σεξ με διαφορετικό σύντροφο (κατά προτίμηση επίσης στείρο και ετοιμοθάνατο).

4) Όπως καταλάβατε από την προηγούμενη παράγραφο, η κατανάλωση, παραγωγή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, φέρνει και τις εφτά πληγές του Φαραώ με κούριερ στο κατώφλι σου. Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τηλεοπτικός σταθμός, που να μην έχει μπει μέσα του το πνεύμα του σατανά, εφ’ όσον μετά τις 12, οι διαφημίσεις «τηλεφώνα μου τώρα είμαι υγρή και μέχρι να χύσεις, θα πληρώνεις 2 ευρώ το λεπτό, ελπίζω να αργείς να τελειώσεις για να πληρώσεις περισσότερα κουφάλα» είναι το κύριο πρόγραμμα και ότι άλλο προβάλλεται από ταινία ως σίριαλ, είναι απλά εμβόλιμο. Το αυτό ισχύει και για τον ΟΤΕ, που υποθάλπει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες ενώ για τα βίντεοκλαμπ, και τα συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια, δεν το συζητώ, μιλάμε για πραγματικά άντρα σατανιστών.

5) Ευκαιρία για ξεσάλωμα. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη πιθανότητα και τρέξτε να την εκμεταλλευτείτε, να μην απαγορεύεται η πίπα. Διότι στο Άσμα Ασμάτων του σοφού Σολομώντα, αναφέρονται κάτι κουλά, περί εραστών που γεύονται, δοκιμάζουν, τρώνε και πίνουν ο ένας από το σώμα του άλλου. Κάτι που απ’ την άλλη, πάει κόντρα στη θεωρία περί χαμένου σπέρματος, αλλά ποιος είμαι εγώ να αμφισβητήσω κοτζαμάν Σολομώντα, για το τσιμπούκι.

6) Κάτι που δε θα έλεγα ότι ισχύει για τους θαυμαστές της οπίσθιας διαδικασίας κοινωνικής προσέγγισης. Πως το λένε το πήδημα από πίσω; Σοδομισμό. Τι έκανε ο Θεός στα Σόδομα; Τα ισοπέδωσε και τα έδωσε αντιπαροχή. Δε θες να σου συμβεί. Γεγονός που κατατάσσει σε κολασμένους, τα μαγαζιά εσωρούχων που πουλάνε στρινγκ, τις λουόμενες που φοράνε στρινγκ, και πάνω από όλα, τις αθλήτριες του beach volley που χρησιμοποιούν το σπορ σαν άλλοθι για να μπορεί να εστιάζει ο καμεραμαναντζής στα μεριά τους, την ώρα του σερβίς. 

*Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά με μικρές αλλαγές, στο “Πρώτο Θέμα”.