Δεν  θυμάμαι να έχω δει κάπου τον Πέντρο Πασκάλ και να μην θυμάμαι την ερμηνεία του. Ακόμη και σε φόλες του Netflix (ναι, το The Bubble λέμε). Μέχρι και σε αυτή την ταινία μας άρεσε. Αν το θυμάστε και στο Buffy the Vampire Slayer, μάλλον έχετε καταλάβει την αξία του πριν από εμάς που τον ανακαλύψαμε ως Oberyn Martell στην τέταρτη σεζόν του Game of Thrones.

Κι αποφασίσαμε να κάνουμε μια λίστα με τους ρόλους του Πασκάλ που λατρέψαμε.

Joel στο The Last Of Us

https://t.co/CLcx0wXDkl

Πάλι προστατεύει ένα παιδί. Κι αυτό με δυνάμεις να σώσει τον κόσμο. Το The Last of Us, κατά την  ταπεινή μας άποψη, είναι μια από τις καλύτερες διασκευές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών. Γίνεται μακελάρης ζόμπι σε ένα ταξίδι στην Αμερική που λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει το θάνατο της μοναχοκόρης του. Είναι ο μπαμπάς όλων μας.

Ο Javier Peña στο Narcos

Από το 2015 έως το 2017, ο Πασκάλ έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Javier Peña στη σειρά Narcos του Netflix . Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορία του βαρόνου των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ. Ο χαρακτήρας του Πασκάλ είναι ένας πράκτορας της DEA που στέλνεται στην Κολομβία για να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του βασιλιά των ναρκωτικών. Δεν ξεχνιέται.

Oberyn Martell στο Game Of Thrones

Αξεπέραστη καψούρα. Ο ρόλος του Πασκάλ στο  Game of Thrones  μπορεί να κράτησε μόνο μία σεζόν, αλλά ο αντίκτυπός του στην καριέρα του και στην ποπ κουλτούρα γενικότερα, ήταν τεράστιος. House Martell φορέβερ. Μας στοιχειώνει η σκηνή του θανάτου του. Και για να θυμόμαστε φονικό στο GoT κάτι σημαίνει αυτό.

Din Djarin στο Mandalorian

https://t.co/Ghf2xfO2TB

Πεταλούδες στο στομάχι. Η σειρά διαδραματίζεται στο σύμπαν του Star Wars και ακολουθεί τον Din Djarin, έναν κυνηγό επικηρυγμένων, καθώς έχει την αποστολή να προστατεύσει τον Grogu (γνωστός στοργικά ως Baby Yoda) από τις επικίνδυνες αυτοκρατορικές δυνάμεις που προσπαθούν να τον απαγάγουν και να τον εξοντώσουν. Λιώνουμε. Λόγος να πληρώνεις συνδρομή στο Disney+ μέχρι να δύσει ο ήλιος. Αυτή η φωνή.

Ο Pietro Alvarez στο If Beale Street Could Talk

Ο Barry Jenkins του Moonlight σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο της ρομαντικής δραματικής ταινίας If Beale Street Could Talk , η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1970. O Πασκάλ υποδύεται τον Πιέτρο, ένας μικρός ρόλος με μεγάλο εκτόπισμα.

Dieter Bravo στο The Bubble

https://t.co/tr9EnCXSdd

Η ταινία (φόλα) The Bubble διαδραματίζεται εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 και περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων που γυρίζουν μια ταινία για ένα δημοφιλές franchise. Υποδύεται έναν ηθοποιό με εθισμό στο σεξ και στα ναρκωτικά. Ξεκινά να φλερτάρει με μια υπάλληλο ξενοδοχείου που ονομάζεται Anika ( Μαρία Μπακάλοβα) και γενικά έχει τις καλύτερες ατάκες στην ταινία αυτή.

Agent Whiskey στο Kingsman: The Golden Circle  

 

https://twitter.com/hashtag/PedroPascal?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Θυμάμαι μόνο τα κοστούμια του κι ότι έμοιαζε με τον Burt Reynolds. Κι ότι γέλασα πολύ.