Είναι τραγικό αυτό που έγινε, ντρέπομαι να πω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε και να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Καλύτερα να μη λέμε τίποτα“.

https://t.co/70iOdosNCN

Να πείτε στους επικοινωνιολόγους που γράφουν τις συγγνώμες του Πρωθυπουργού με κεφαλαία γράμματα να κρατήσουν σημειώσεις. Γιατί όταν ζεις στην προνομιούχα φούσκα σου και έχεις χάσει την επαφή με τους ψηφοφόρους και την κοινωνία θα γράφεις μακροσκελείς αναρτήσεις που θα εκθέτουν πολλούς μεγαλοδημοσιογράφους στα κανάλια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από “συναοισθηματικά φορτισμένο” κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε το πρωί της Κυριακής 5/3 να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη στους συγγενείς των θυμάτων της μοιραίας τραγωδίας στα Τέμπη. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το ανθρώπινο σφάλμα ενώ ευχαρίστησε τα Σώματα Ασφαλείας για την πολύτιμη βοήθειά τους. Μετά από λίγη ώρα τα ΜΑΤ διέλυσαν μια ειρηνική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα ρίχνοντας δακρυγόνα. Αυτές τις εικόνες από το κέντρο της Αθήνας δεν τις φοβούνται ενόψει εκλογών και έναρξης της τουριστικής περιόδου; Ρητορικά ερωτήματα. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΤΟΥΜΕ.

https://t.co/tcP5wFkxez

Πίσω στον χρυσό πρωταθλητή μας. Το χρυσό μετάλλιο από το πρώτο του άλμα εξασφάλισε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος πρώτευσε με 8,30 μ. στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει πει πως δεν του αρέσουν οι πρωινοί αγώνες, αλλά ήταν αδύνατο να χάσει ακόμη ένα μετάλλιο. Ο Τεντόγλου είναι πια ο μοναδικός αθλητής στο άλμα εις μήκος με τρία συνεχόμενα χρυσά σε Ευρωπαϊκά κλειστού στίβου.