Ο Ιρλανδός ηθοποιός του Aftersun είπε ότι μια θαυμάστρια του ζήτησε πρόσφατα να βγάλει μια selfie μαζί της έξω από το θέατρο στο Λονδίνο, όπου πρωταγωνιστεί ως Κοβάλσκι στο έργο “Λεωοφορείον ο Πόθος”. Τίποτα επιλήψιμο μέχρι στιγμής. Αυτά που ακολούθησαν μετά και περιέγραψε στη συνέντευξη του στο περιοδικό ES είναι αδιανόητα: “η θαυμάστρια έβαλε το χέρι της στον κώλο (sic) μου”. Δεν ένιωσε κολακευμένος, δεν ένιωσε ότι ήταν κομμάτι της δουλειάς, ένιωσε ότι η τύπισσα ήταν κρίπι και ξεπέρασε τα όρια.

“Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να φωνάξω σε κάποιον μπροστά σε όλο το θέατρο – είναι άβολο για όλους τους εμπλεκόμενους – αλλά πραγματικά δεν ήταν εντάξει. Ήταν τόσο χυδαίο, ανατριχιαστικό”.  Σχετικά με το τίμημα της φήμης ο Μεσκάλ είπε στο περιοδικό: “97% είναι πολύ ωραίο – τότε το 3% είναι κάποιος, όπως, να σου αρπάξει τον κώλο”.

Ο ηθοποιός (που κρατά εσκεμμένα χαμηλούς τόνους και δεν φαίνεται να απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητά του) είπε ότι ένιωσε άβολα και έγινε έξαλλος. Γιατί αρχικά θεώρησε ότι έγινε κατά λάθος αλλά η θαυμάστρια ήταν επίμονη. Και φυσικά ο ηθοποιός την έβαλε στη θέση της. Ο υποψήφιος για Όσκαρ 27χρονος ηθοποιός είπε στο περιοδικό ότι δεν θέλει να αλλάξει η ζωή του κι άλλο. Οι ουρές έξω από το Almeida του Γουέστ Εντ που παίζει τον  Στάνλεϊ Κοβάλσκι, το ρόλο που έχει συνδεθεί με τον νεαρό Μάρλον Μπράντο (και έκανε εμβληματικό το άσπρο φανελάκι) δεν συμφωνούν μαζί του. Έγινε διάσημος με μια τηλεοπτική σειρά μέσα στην πανδημία (Normal People) και δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Έχει πει ότι θεωρεί την προσοχή των μίντια στην προσωπική του ζωή προσβλητική. Δεν θέλει να αντικειμενοποιηθεί. Κι έχει δίκιο.

@c4news Actor Paul Mescal has spoken of his anger after being groped by a fan who asked for a selfie #paulmescal #channel4news ♬ original sound – Channel 4 News