Από βασιλιάδες, βρήκαμε αυτόν της τοξικής αρρενωπότητας και του small dick energy. Που λειτουργεί όπως όλα τα αντιδημοκρατικά μιάσματα. Φτιάχνοντας στρατιές ευκολόπιστων followers με απλοϊκά επιχειρήματα. Ο Άντριου Τέιτ έριξε το δόλωμα στα έφηβα αγόρια. Στα αγόρια που αντιμετωπίζονται ως γραφικά παιδάκια που κατεβαίνουν σε διαδήλωση στο Σύνταγμα φωνάζοντας “λευτεριά στον TopG”. Και πιστεύουν ότι όλα όσα ισχυρίζεται κανείς στα σόσιαλ μίντια είναι η αλήθεια. Πολλοί ενήλικες μπορεί να άκουσαν για πρώτη φορά για τον Άντριου Τέιτ όταν συνελήφθη με την κατηγορία της σωματεμπορίας στη Ρουμανία τον περασμένο μήνα (συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, με την κατηγορία του βιασμού και της εμπορίας ανθρώπων εξαιτίας της Γκρέτα Τούνμπεργκ). Ήταν όμως ένας influencer για πολλά 14χρονα παιδιά που οι ορμόνες εύκολα μπορούν να αποσταθεροποιήσουν. Πάτημα κουμπιού “ηθικός πανικός”.

https://twitter.com/hashtag/andrewtate?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Η ιδεολογία είναι εγγενές μέρος της ριζοσπαστικοποίησης των νεαρών αγοριών. Οι διαδικασίες ριζοσπαστικοποίησης βασίζονται στα κοινωνικά δίκτυα για συμμετοχή και συνδεσιμότητα. Τι τους έλεγε ο Τέιτ; Ότι οι γυναίκες είναι ουσιαστικά κατοικίδια που ανήκουν στο σπίτι. Και το αγόραζαν. Ήταν η στρατιά του “Hustler’s University”, οι στρατιώτες που τους είχε υποσχεθεί ότι με ένα σεμινάριο των 50€ το μήνα θα τους μάθαινε τα κολπάκια για να γίνουν πλούσιοι. Και, προφανώς, άπειροι (κάποιοι δεν είχαν καν σεξουαλική ζωή, ποτέ) άνδρες, πεπεισμένοι ότι τα χρήματα αγοράζουν τα πάντα, πίστευαν ότι με την αποφοίτησή τους θα είχαν χρήματα, όμορφες και πειθήνιες 18χρονες γυναίκες και γρήγορα αυτοκίνητα. Αυτά μόνο οι Μουτζαχεντίν καμικάζι αυτοκτονίας τα τρώνε αμάσητα. Οι περισσότεροι νοήμονες άνδρες θεωρούν μια φαλλοκρατική εκπλήρωση επιθυμιών. Και τον Τέιτ έναν τοξικό μισογύνη. Όχι όμως οι συνδρομητές του “Hustler’s University”. Είναι οι incels, αυτοί που πιστεύουν ότι είναι singles επειδή φταίνε οι γυναίκες και η συμπεριφορά των γυναικών. Επαναλαμβάνω, δεν είναι σε σχέση με μια γυναίκα επειδή φταίει η γυναίκα. Όχι, οι ίδιοι. Φταίει ο φεμινισμός. Και για να βρουν μια γυναίκα πρέπει να γυρίσουμε στις παραδοσιακές αξίες, τότε που οι γιαγιάδες τους γεννούσαν στα χωράφια κι επέστρεφαν στη δουλειά. Αυτοί πλήρωναν τον προαγωγό για συμβουλές αυτοβελτίωσης. Για να δημιουργήσει μια manosphere και να διαμορφώσει την πιο επικίνδυνη αρρενωπότητα.  Οι γυναίκες δεν εξαρτώνται πλέον από τους άνδρες οικονομικά ή συναισθηματικά και ο Τέιτ λέει ότι αυτό είναι λάθος σε αγόρια που αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους στον κόσμο ως ενήλικοι άνδρες. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό είναι το ίδιο κοινό που στοχεύουν και στρατολογούν ακροδεξιές ομάδες και υπερεθνικιστές.

https://twitter.com/DrProudman/status/1614010794605269004?ref_src=twsrc%5Etfw

Υπάρχουν, δυστυχώς, άνδρες που θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμά τους να συμπεριφέρονται τόσο άσχημα επειδή η κοινωνία το επιτρέπει. Ποιος είναι ο Τέιτ; Ένας πρώην επαγγελματίας πυγμάχος που συμμετείχε σε ριάλιτι. Οι παίκτες ριάλιτι αντιμετωπίζονται ως σταρούμπες, οι περισσότεροι βγάζουν χρήματα χωρίς καν να έχουν μια κανονική δουλειά. Επειδή μπαίνουν στα σπίτια μας. Τι πρεσβεύει ο Τέιτ; Οι γυναίκες δεν πρέπει να οδηγούν και πρέπει να ‘φέρουν την ευθύνη” για τον βιασμό. Εννοείται, είχε κλειδωμένη στο σπίτι του γυναίκα παρά τη θέλησή της.  Καθώς τον οδηγούσαν στα κρατητήρια με χειροπέδες, είπε στις κάμερες ότι “το Matrix μου επιτέθηκε” και έγραψε στο Twitter: “Φαίνεται ότι οι μεγάλοι επαναστάτες κάθε γενιάς υποφέρουν από άδικη φυλάκιση”.

https://twitter.com/aamer_rahman/status/1611997088082202625?ref_src=twsrc%5Etfw

Τι έκανε ο βασιλιάς της τοξικής αρρενωπότητας; Παρουσίασε την αρρενωπότητα ποστάροντας συνεχώς το καλογυμνασμένο σώμα του. Επέβαλε ηγεμονικούς κανόνες φύλου, καταπιέζοντας τις γυναίκες και τους άνδρες followers του για να τηρούν έναν πολύ αυστηρό, παραδοσιακό ορισμό του ανδρισμού. 

https://twitter.com/hashtag/FreeTopG?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Οι Ακτιβιστές για τα Ανδρικά Δικαιώματα θέλουν απλά τα χρήματά σας. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει εγχειρίδιο του πώς να είσαι άνδρας, κι ότι αν συμπεριφέρεστε προσβλητικά και προκλητικά σημαίνει ότι είστε ποθητά αρσενικά, θα σας συνθλίψει η ίδια η ζωή, με αλλεπάλληλα χαστούκια.