Έτσι είναι η ζωή. Άδικη. Κάποιοι άνθρωποι θα βρουν το δρόμο τους στρωμένο και από τα 20 χρόνια τους θα παίρνουν ρόλους σε μεγάλες χολιγουντιανές ταινίες επειδή έχουν μπάρμπα σκηνοθέτη και παραγωγό. Τα nepo babies. Το “nepo baby” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο για κάποιον που θεωρείται ότι έχει επιτύχει επειδή τον βοήθησαν με τις γνωριμίες τους διάσημα ή επιτυχημένα μέλη της οικογένειας. Ο Τιμοτέ Σαλαμέ  αγαπάει το νεποτισμό κι αυτό βγαίνει. O ατζέντης του (Brian Swardstrom) θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες ότι ο πελάτης του είχε περάσει από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Gladiator 2. Δεν ήξερε τι θα ακολουθούσε. 

https://t.co/AjbCHQVhbD

Οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς Normal People, Πολ Μεσκάλ, επρόκειτο να πάρει το ρόλο στο sequel του Ρίντλεϊ Σκοτ. Κι είδαμε αυτό το tweet που τρολάρει τη φάση με τις οντισιόν για το ρόλο. Σύμφωνα με το Deadline, και o Όστιν Μπάτλερ του Elvis και o Μάιλς Τέλερ έχουν περάσει από οντισιόν. Ο Σαλαμέ, σύμφωνα με τον ατζέντη του, δεν καταδέχεται. “Ξέρω ότι ένας από αυτούς τους ηθοποιούς γύριζε μια ταινία στη Μέση Ανατολή τους τελευταίους μήνες – και δεν έχει περάσει από οντισιόν για περισσότερα από 7 χρόνια“, έγραψε ο Swardstrom στο Twitter. Αχρείαστο φλεξ. 

https://twitter.com/brianswardstrom/status/1611784811206823937?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο θείος του Σαλαμέ είναι ο σκηνοθέτης και παραγωγός Ρόντμαν Φλέντερ. Φυσικά, έτρεξαν να τον υπερασπιστούν τα άτομα της βιομηχανίας. “Παρακαλώ ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα πώς λειτουργεί η βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης να σταματήσουν να μιλάνε για αυτό”, έγραψε στο Twitter ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Σάμιουελ Γκράισμαν. Γνήσιο nepo baby μιας και είναι γιος της Σάλι Φιλντ. Δεν είναι όλα βύσματα, κάποιοι είναι ηθοποιοί. 

https://t.co/3P3cJdmppe