Ζητείται: Ηθοποιός να φορέσει το κολάν και την κάπα  του Σούπερμαν. Μύες  και ένα νικητήριο χαμόγελο χρειάζονται. Πέντε ονόματα μας έρχονται στο μυαλό. 

https://t.co/PLUMSQxN84

Λίγες μέρες αφού ο James Gunn επιβεβαίωσε ότι γράφει έναν νέο Superman, που διαδραματίζεται στις νεότερες μέρες του Man of Steel, και μας φαρκάκωσε λέγοντας ότι ο Χένρι Καβίλ δεν θα τον υποδύεται, εκείνος το επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Instagram σκεφτήκαμε τους διαδόχους του Superman. 

Ντουέιν Τζόνσον 


Μπορεί να κάνει κωμωδία, μπορεί να κάνει δράμα, μπορεί ξεκάθαρα να κάνει ταινίες δράσης και επιτέλους έκανε το άλμα και μπήκε στις λίστες των ηθοποιών που έπαιξαν υπερήρωες. Eίναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στη λίστα του Forbes, περνά πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και γεμίζει τις αίθουσες. 

Ματ Μπόμερ


Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό με τον Καβίλ. Και ως γκέι ηθοποιός θα έδινε κάτι διαφορετικό στο ρόλο του Superman. Τον λατρέψαμε στο The Sinner

Ρίτσαρντ Μάντεν 


Ο Ikaris των Eternals ήταν ένας Superman σε πρόβες. Ας το παραδεχτούν επιτέλους.

Τζέιμι Ντόρναν 

Αν δεν είναι ο Κρίστιαν Γκρέι από τη διάσημη ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι¨ιδανικός για τη στολή του Superman, τότε ποιος;  Ο ηθοποιός είχε πει στους New York Times  ότι έχασε τον ρόλο του Superman από τον Χένρι Καβίλ . Παρά το γεγονός ότι έχασε την ευκαιρία, ο Ντόρναν είπε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige, σχετικά με την ένταξή του στο MCU. 

Λίαμ Χέμσγουορθ 


Παίζουμε βρώμικα; Ναι. Αλλά, αν ήταν τέλειος για την αντικατάσταση στο Witcher, γιατί όχι και Superman; Η πρόταση μας είναι η εξής: να επιστρέψει στο Netflix o Καβίλ και να φορέσει τη στολή ο αδελφός του Θορ.