Συγκεντρωθείτε και διαβάστε προσεκτικά: έχουμε νέο υποψήφιο James Bond και φήμες τον θέλουν ως επικρατέστερο για το ρόλο. O 32χρονος μιλένιαλ ηθοποίος έκλεψε την παράσταση από τον Μπραντ Πιτ στην ταινία δράσης Bullet Train όπου απέδειξε πόσο ωραίος είναι με κοστούμια και ότι μπορεί να δείρει κόσμο και να παραμείνει ατσαλάκωτο το κουστουμάκι. 

https://t.co/sS1RzfPkt5

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον παίζει χαρακτήρες που δύσκολα ξεχνάς. Όλοι θυμόμαστε πόσο τοξικός ήταν ως δολοφόνος στο Nocturnal Animals. πήρε και βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία του Τομ Φορντ. Ο ηθοποιός είπε στο Variety ότι προετοιμάστηκε για τον ρόλο χάνοντας 20 κιλά και μελετώντας τα πάντα για τους κατά συρροή δολοφόνους. Γυάλιζε λίγο το ματάκι του.

https://t.co/7mebZbAMhG

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον  έπαιξε για πρώτη φορά έναν χαρακτήρα της Marvel Comics στο Avengers: Age of Ultron (Pietro Maximoff/Quicksilver).

https://t.co/I65VdN8ubn

Θα περάσει ξανά από το σύμπαν της Marvel ως εχθρός του Spider-Man, Kraven the Hunter, στην επερχόμενη υπερπαραγωγή του JC Chandor.

https://twitter.com/hashtag/KravenTheHunter?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Σε κάθε συνέντευξή του λέει ότι νιώθει πολύ πιο άνετα να παίζει έναν χαρακτήρα από το να είναι ο εαυτός του μπροστά σε κοινό. Πιστεύει ότι ο ρόλος του ως μπαμπάς και σύζυγος είναι πιο σημαντικός από κάθε άλλο ρόλο. Η 55χρονη σύζυγός του είναι φωτογράφος και σκηνοθέτης και γνωρίστηκαν στη διάρκεια γυρισμάτων. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του Τζον Λένον στο “Nowhere Boy”, το ντεμπούτο της ταινίας μεγάλου μήκους της Σαμ.

Έχει προϋπηρεσία ως ήρωας που μάχεται για το καλό της ανθρωπότητας. Μεγάλη. Για να προστατεύσει τους πολίτες, ο αισιόδοξος και αφελής Ντέιβ φόρεσε ένα αυτοσχέδιο κοστούμι υπερήρωα και πήρε το ψευδώνυμο Kick-Ass. Στο 2 είχε και καλύτερους κοιλιακούς. 

 

Φαίνεται ότι αφιέρωσε πολλές ώρες στο γυμναστήριο και μάλλον θα ανταμειφθεί.

Έχει προϋπηρεσία και ως καρδιοκατακτητής. Πρωταγωνίστησε ως έφηβος καρδιοκατακτητής στη rom-com του 2008 “Angus, Thongs, and Perfect Snogging”.

Τέλος, έχει παίξει σε ταινιάρα του Νόλαν. Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον πρωταγωνίστησε ως Ives, ο διοικητής μιας ομάδας πρακτόρων, στο συγκλονιστικό θρίλερ του 2020 «Tenet».

https://t.co/Zd0LvrZSr9

Έχει κολλήσει ένσημα από μικρό παιδί στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

https://t.co/263vowcVUI