O FY πάντα σκάει με ακριβά αμάξια και ρολόγια. Αυτά είναι γνωστά, τα έκανε και στίχους. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι κυκλοφορεί με LED φωτάκια για να φωτίζει σαν τον Φωτεινό Αγκαλίτσα και να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα.Τόσο fuego που είναι άβολο. 

https://www.youtube.com/watch?v=6kvL3iEESQ4

Μέχρι χθες γνωρίζαμε για ζώα που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι, σήμερα(ραπαπαπα ααααα ραπαπα) μάθαμε και για μπουφάν συλλεκτικά που φωσφορίζουν λες και είναι πυγολαμπίδες.

Στο site της Moncler το συγκεκριμένο μπουφανάκι (Moncler Maya 70 by Palm Angels®) είναι sold out και κοστίζει 3000€ (δεν βρήκαμε αυτά με τα 7000€, δεν λέμε ότι δεν πιστεύουμε τον FY, μπορεί να πιστεύει όντως ότι έδωσε 7000€ ). Για τον εορτασμό των πρώτων 70 χρόνων της φίρμας προσκάλεσαν τον Francesco Ragazzi της Palm Angels® να ανανεώσει το τζάκετ Moncler Maya 70. Αποτέλεσμα: Μια φωτεινή εκδοχή του κλασικού puffer, το σακάκι είναι κυριολεκτικά μια πηγή φωτός όταν το ανάβετε. Κατασκευάζοντας το σακάκι με οπτικές ίνες και τροφοδοτώντας το με μπαταρίες, ο σχεδιαστής ήθελε να προβάλει το Moncler στο μέλλον. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τράπερ δείχνει τα chains του και τα ρούχα του. Έχει δηλώσει ότι έχει παπούτσια που κάνεουν 4000€. Ο Φίλιππος Γιαγκούλης θέλει να είναι PRINCE.

Οι ράπερς ξεκίνησαν την όλη κουλτούρα του bling. Οι καλλιτέχνες, οι περισσότεροι μαύροι που μεγάλωσαν ως hustlers στους δρόμους, έχουν χρησιμοποιήσει κοσμήματα για να βλέπει ο κόσμος τα ορόσημα στην καριέρα τους. Τα κοσμήματα τους συμβολίζουν την αξία τους στο δρόμο (αν φοράς τόσα και δεν σε αγγίζουν σημαίνει ότι μετράς) και τον τεράστιο πλούτο.Ο FY δεν κουβαλά τις εμπειρίες των καλλιτεχνών του hip hop και της ραπ. Δεν μεγάλωσε στην Ατλάντα τι να κάνουμε. Ο πατέρας του είναι καθηγητής πληροφορικής και η μητέρα του ιδιωτική υπάλληλος. Αλλά, αυτά βλέπει ο ίδιος, ο στυλίστας του και η εταιρεία του να κάνουν οι άλλοι δημοφιλείς τράπερζ των βαλκανίων, αυτά μιμούνται.