Ο μύστης του σουρεαλισμού, Μίλτος Τεντόγλου, βρέθηκε στη Μύκονο αυτό το Σαββατοκύριακο, για το Mykonos Running Festival και κάπου στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο “τράκαρε” με την κάμερα  της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, “Super Κατερίνα”. 

Ο Τεντόγλου, προφανώς κεφάτος μετά από τη Ζυρίχη και το Diamond League, και έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις, χάρισε μερικές ακόμα σουρεάλ ατάκες και διαλόγους στον τηλεοπτικό αυτό. Στο μεταξύ, αρχίζουμε να εθιζόμαστε στον τρόπο με τον οποίο μιλά και -δεν- επικοινωνεί ο Μίλταρος. Ας το παραδεχτούμε. 

Μετά την ατακάρα του πως “θα ήθελα να τρέξω κι εγώ, αλλά δεν γινόταν. Τα 10 χιλιόμετρα είναι πολλά για εμένα”, που είπε έτσι χαλαρός στην κάμερα, μίλησε για το πόσο εύκολο του είναι να βγάλει τη μέρα με πακοτίνια και φουντούνια (Μίλτο, σε νιώθουμε), για το αν είναι ακόμα σε σχέση με την κοπέλα του (αχρείαστο, ΟΚ). Από αυτό το τελευταίο λέμε να κρατήσουμε τη διόρθωση που έκανε στη δημοσιογράφο, η οποία πίστευε πως η σύντροφος του αθλητή κατάγεται από την Κέρκυρα, με εκείνον να της απαντά πως από την Κέρκυρα ήταν μια κοπέλα με την οποία ήταν σε μικρότερη ηλικία. Πληροφορίες που κανείς δεν ζήτησε αλλά από το στόμα του Τεντόγλου μας προκαλούν αυθεντικό γέλιο; Ναι. Όπως πάντα. 

https://www.youtube.com/watch?v=C6swYNP6gUs

Τέλος πάντων, σε περίπτωση που σας “καίει”, η κοπέλα του Μίλτου είναι από τον Πύργο.