“Καθώς περπατώ μέσα από την κοιλάδα της σκιάς του θανάτου, ρίχνω μια ματιά στη ζωή μου και συνειδητοποιώ ότι δεν έχει μείνει τίποτα”. Οι στίχοι του Gangsta’s Paradise (στα αγγλικά εννοείται) ήταν οι πιο αναγνωρίσιμοι στίχοι στα 90s. Το κομμάτι έφτασε στο νούμερο ένα στις Ηνωμένες Πολιτείες , το Ηνωμένο Βασίλειο , την Ιρλανδία , τη Γαλλία , τη Γερμανία , την Ιταλία , τη Σουηδία , την Αυστρία , τη Δανία , την Ολλανδία , τη Νορβηγία , την Ελβετία , την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Ο Coolio ήταν ποπ φαινόμενο το 1995.

https://t.co/12Xhsd5kks

Όλοι θυμόμαστε την Μισέλ Φάιφερ στην ταινία Ασυμβίβαστη Γενιά που ακουγόταν το συγκεκριμένο κομμάτι. Πόσοι όμως θυμόμαστε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ως Χάρη στο Ντόλτσε Βίτα; Ήταν ο σύζυγός της Ντορίτας (της αδικοχαμένης Κατερίνας Ζιώγου) στο δεύτερο κύκλο. Κι εκεί πιθανότητα γνωρίστηκε καλά με την Μαρία Καβογιάννη.

https://twitter.com/whatohh/status/1575410092643581953?ref_src=twsrc%5Etfw

Με αφορμή τον θάνατο του Coolio, αρκετοί χρήστες των social media θυμήθηκαν την επική σκηνή που ο γαμπρός της Χριστίνας χορεύει στο σαλόνι Coolio.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας κωμικούς ρόλους στις πιο δημοφιλείς σειρές του Mega. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1992 σε ένα επεισόδιο της σειράς Οι Απαράδεκτοι, ήταν ο υπάλληλος στο βίντεοκλαμπ που του ζητούσαν την “Παπαρήγα την καλή”. Κι έγινε αναγνωρίσιμος ως ο κολλητός του Τζίμη που τον ρωτούσε “Πάμε πλατεία” στους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Το 1999 αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και να αρχίσει να φτιάχνει τις δικές του τηλεοπτικές δουλειές. Έτσι, σε ηλικία 24 ετών έγραψε το πρώτο του σενάριο με τίτλο “Η ζωή μας μια βόλτα”. Είκοσι και βάλε χρόνια μετά, φέτος επιστρέφει στο Mega με μια σειρά που θέλουμε να δούμε στο Netflix.