Φαντάσου να είσαι στο Μοναστηράκι και ξαφνικά να αντικρύσεις ένα γυμνό ομοίωμα του Σιλβέστερ Σταλόνε. Θα το αγόραζες; Άκου να δεις τι συνέβη σε μια βόλτα ενός ζευγαριού στην άλλη άκρη του κόσμου.  Η κεραμίστρια Bae Bellingham βρισκόταν σε κατάστημα με αντίκες μαζί με τον σύζυγό της στην πόλη Katoomba στη Νέα Νότια Ουαλία όταν βρήκε το γυμνό ομοίωμα από λατέξ του Σιλβέστερ Σταλόνε στο υπόγειο του Katoomba Classic Emporium κι έβγαλε μια φωτογραφία της παράξενης κούκλας που ουρλιάζει γιατί κάτι της θύμιζε. Δεν είχε καν συνειδητοποιήσει ότι είναι ο διάσημος ηθοποιός. 

https://t.co/skOpt2e3ys

Η Bellingham δημοσίευσε αρχικά τις εικόνες στο Instagram – ωστόσο αργότερα διέγραψε το ποστ. Ευτυχώς, οι φωτογραφίες  έγιναν γρήγορα viral στο Twitter. Οι μύστες αναγνώρισαν αμέσως το prop από την κινηματογραφική ταινία του Σταλόνε και της Σάντρα Μπούλοκ του 1993 “Demolition Man” όπου το ομοίωμα από λατέξ του χαρακτήρα του Σταλόνε- John Spartan – μπήκε σε κρυογονικό θάλαμο.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, πολλά ομοιώματα του κρυογονικά παγωμένου χαρακτήρα του Σταλόνε στο «Demolition Man» κρέμονταν από τα ταβάνια των εστιατορίων του Planet Hollywood». Μόνο δύο Planet Hollywood άνοιξαν στην Αυστραλία και έκλεισαν το 2002. Προφανώς, έτσι βρέθηκε το συγκεκριμένο ομοίωμα στο υπόγειο της αντικερί. 

​Η Bellingham παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ακριβώς η πιο αφοσιωμένη θαυμάστρια του Σιλβέστερ Σταλόνε (ΚΡΙΜΑ) και πως δεν έχει δει ποτέ την ταινία «Demolition Man» ενώ χαρακτήρισε το ομοίωμα του ηθοποιού ως «εφιάλτη από λατέξ». Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού το πουλούσε για σχεδόν 4.000 δολάρια. Τα δίναμε. ΑΛΗΘΕΙΑ.