Ξέρεις, κανονικά, το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να μην έχει καν λέξεις. Μόνο τις φωτογραφίες του profile του Jacob Elordi στο GQ. Ναι, και το εξώφυλλο. Παρόλα αυτά, το νέο αυτό crush κάθε φαν -και μη- του Euphoria έκανε μια δήλωση που κέντρισε το ενδιαφέρον των μέσων. Πιο πολύ από τις φωτογραφίες; Βασικά, ελπίζουμε πως ναι, μιας και λέει πολλά για όσα δεν ξέρουμε για τη ζωή στο LA πριν την επιτυχία. Πριν αυτό το «ναι» σε έναν νέο ηθοποιό μετά από τόσα «όχι» σερί, από οντισιόν σε οντισιόν.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Ο Jacob Elordi ήταν μόλις 19 χρονών όταν έφυγε από την πατρίδα του, την Αυστραλία, για το Λος Άντζελες με στόχο μια καριέρα στην υποκριτική. Σε αντίθεση με άλλους νέους ηθοποιούς, ήταν αρκετά τυχερός και μάλλον ταλαντούχος, και κάπως έτσι κέρδισε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο σχετικά σύντομα. Υποδυόμενος τον Noah Flynn, στη rom-com του Netflix, The Kissing Booth, μέσα σε ένα βράδυ, ο Elordi κέρδισε γύρω στα 4 εκατομμύρια followers στο Instagram. Τι μπορεί να λέει αυτό; Ίσως περισσότερα από όσα θέλουμε να καταλάβουμε, παρά το «μάταιον» της υπόθεσης.

Μετά το Kissing Booth, ο Elordi δεν κατάφερνε να κλείσει καμία δουλειά. Είχαν μείνει μόλις λίγες εκατοντάδες δολάρια στον λογαριασμό του και ο ίδιος ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Αυστραλία, ώστε να κερδίσει λίγα χρήματα, να ξεκουραστεί και να επιστρέψει στο Los Angeles. Η οντισιόν για το Euphoria ήταν και η τελευταία που είχε κάνει πριν πάρει την απόφαση να φύγει, αλλά και εκείνη που τελικά θα άλλαζε και τα πλάνα του, αλλά και τη ζωή του. Ο ρόλος του σε πολλά επίπεδα κακοποιητικού Nate Jacobs μπήκε στη ζωή του και τότε χτίστηκε ένα μεγάλο fanbase, αλλά και η υποχρέωση να τρέχει από κόκκινα χαλιά, σε shows μόδας και φωτογραφίσεις για εξώφυλλα περιοδικών. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούμε να πούμε πως είναι δύσκολη η ζωή του, απλώς είναι τεράστια η αντίθεσή της με όσα συνέβαιναν σε αυτή πριν βγει το πειραματικό ακόμα Euphoria στον αέρα.

Στη συνέντευξή του στο GQ, ο ηθοποιός ανέφερε πως όντας εντελώς απένταρος, στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν του Euphoria κοιμόταν στον αυτοκίνητό του, μιας και δεν είχε χρήματα για ξενοδοχείο, μέχρι ένας από τους παραγωγούς να το αντιληφθεί και να του κλείσει ένα δωμάτιο.

«Δεν έκλεινα δουλειές», ανέφερε. «Νομίζω πως είχα, δεν ξέρω, 400 με 800 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό και το Euphoria ήταν η τελευταία μου οντισιόν πριν επιστρέψω στο σπίτι για λίγο καιρό να βγάλω μερικά χρήματα και να ανασυνταχθώ». Τελικά, η οντισιόν πήγε εξαιρετικά καλά. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του πιλότου, ένας παραγωγός πρόσεξε πως ο Jacob περνούσε αρκετό χρόνο στο trailer του καθώς και στο αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο δίπλα, και το οποίο ήταν γεμάτο από τα προσωπικά αντικείμενα του ηθοποιού.

«Το αυτοκίνητό μου ήταν γεμάτο με κούτες και κρεμάστρες παλτό και πράγματα», εξήγησε ο Elordi. Όταν ο παραγωγός κατάλαβε πως ο Elordi δεν είχε σπίτι να επιστρέψει, του έκλεισε ένα δωμάτιο σε ένα boutique ξενοδοχείο στο Δυτικό Hollywood. «Στάθηκα πολύ τυχερός, γεγονός που είναι απλώς μια ιστορία του LA, καταλαβαίνεις;», είπε ο Elordi και μάς έκανε να καταλάβουμε πολλά για το πριν την «τυχερή οντισιόν».