Ο Μπρατ Πιτ εμφανίστηκε τις προάλλες στο Βερολίνο, με φούστα, και αυτό δεν πήγε πολύ καλά. Για τον ίδιο, βέβαια, μια χαρά πήγε. Στις φωτογραφίες φαινόταν να σπάει την απαραίτητη πλάκα με το event. Ωστόσο, πολύ φανς του είχαν τις αντιρρήσεις τους για την ενδυματολογική του επιλογή. Ας πούμε πως πολλοί από αυτούς δεν εκτίμησαν την καφέ λινή φούστα του. Ο ίδιος ωστόσο, μιλώντας στο Variety, έδωσε μια πολύ καλή απάντηση σε όσους αντέδρασαν, είτε θετικά είτε αρνητικά σε όλο αυτό. 

Απαντώντας σχετικά με την έμπνευση πίσω από το συγκεκριμένο outfit, ο Πιτ δήλωσε: “Δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε, οπότε ας τα κάνουμε θάλασσα”. Άδικο έχει; Στο τέλος της μέρας, ποιος νοιάζεται, διάολε, για το αν ο Μπρατ Πιτ φορά φούστα, παντελόνι ή ένα σακί σε μια πρεμιέρα ή οπουδήποτε. Έχουμε και δουλειές. 

Σε όσους φρίκαραν με τη φούστα του Πιτ, να πούμε κάπου εδώ πως στην πρεμιέρα του “Bullet Train”, στο Λος Άντζελες αυτή τη φορά, φόρεσε ένα πράσινο κοστούμι με πετρόλ μπλούζα και κίτρινα sneakers. Κάτι φαίνεται να γουστάρει ο Πιτ στα ανάλαφρα υφάσματα και με τα δίκια του. 

Σε ό,τι αφορά την ταινία, ο Πιτ υποδύεται έναν εκτελεστή που πρέπει να επιβιώσει μέσα σε ένα τρένο με μερικά άλλα “καλά” παιδιά και επικίνδυνους δολοφόνους, τους οποίους υποδύονται οι  Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson και Brian Tyree Henry. Η σκηνοθεσία είναι του David Leitch, σκηνοθέτης των «Deadpool 2» και «Atomic Blonde». 

Η ταινία περιλαμβάνει αρκετές σκηνές έντονης δράσης και βίας, αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε πως τις εδωσε σε επαγγελματία κασκαντέρ. «Λατρεύω τους κασκαντέρ», δήλωσε ο Pitt. «Αυτή η ταινία ήταν κωμωδία δράσης, κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ο Ντέιβιντ και εγώ ήμασταν πάντα μεγάλοι θαυμαστές του Τζάκι Τσαν. Μιλούσαμε γι’ αυτόν εδώ και δεκαετίες. Είναι κάτι σαν τον δικό μας Μπάστερ Κίτον. Είναι τόσο ταλαντούχος και υποτιμημένος. Το να κάνω κάτι προς αυτή την κατεύθυνση ήταν αυτό που με γοήτευσε πραγματικά».

Θες τρέιλερ; Πάρε και τρέιλερ.