Ο Τζόνι Ντεπ κατάφερε να πουλήσει τους μέτριους πίνακες του για εκατομμύρια κι αναρωτιόμαστε γιατί

Μετά τη διάσημη πλέον δίκη, ο Τζόνι Ντεπ έχει το άγγιγμα του Μίδα.

Ο Τζόνι Ντεπ κατάφερε να πουλήσει τους μέτριους πίνακες του για εκατομμύρια κι αναρωτιόμαστε γιατί

Μετά τη διάσημη πλέον δίκη, ο Τζόνι Ντεπ έχει το άγγιγμα του Μίδα.


Μια συλλογή της μέτριας τέχνης του φέρεται να έχει γίνει viral στο  διαδίκτυο, φέρνοντας στα ταμείο του Τζόνι Ντεπ εκατομμύρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post. Ο Ντεπ μοιράστηκε τα νέα της πώλησης με μια φωτογραφία του στο Instagram.  

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η τελευταία υπογραφή στο Castle Fine Art είναι ο διάσημος ηθοποιός, μουσικός και καλλιτέχνης, #JohnnyDepp», ανέφερε η γκαλερί. Λιγότερο από 20 λεπτά αργότερα, η γκαλερί παραδέχτηκε ότι είχε τόση ζήτησή από αγοραστές που ο ιστότοπός της κατέρρευσε. Καθώς οι θαυμαστές παραπονέθηκαν ότι δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στην πώληση, η γκαλερί ανάρτησε στη συνέχεια στο Twitter ότι «η πρώτη συλλογή του Depp «Friends & Heroes» είναι πλέον επίσημα sold out».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

«Αυτή η παγκόσμια πρώτη κυκλοφορία αποδείχθηκε ότι είναι η συλλογή μας με τις ταχύτερες πωλήσεις μέχρι σήμερα, με όλους τους τίτλους να εξαντλούνται σε λίγες μόνο ώρες», ανέφερε η γκαλερί. Και οι 780 εκτυπώσεις έγιναν γρήγορα «out of stock», με την πώληση να έφερε περίπου 3,65 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία. Όλοι θέλουν ένα κομμάτι του Ντεπ. Γιατί; Νωρίτερα φέτος, κατόπιν εντολής κι επιθυμίας του Ντεπ, μεταδόθηκε δημόσια τηλεοπτικά η δίκη για την αγωγή του εναντίον της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Κατά τη διάρκεια της δίκης τον Απρίλιο και τον Μάιο, και τις εβδομάδες μετά, ο Ντεπ αναδείχθηκε ως εθνικός ήρωας για εκατομμύρια άντρες (και παραδόξως γυναίκες που ξέρουν ότι υπήρξε κακοποιητικός απέναντι στην πρώην σύζυγό του, λεκτικά και σωματικά. Απέκτησε επίσης τεράστια δημοτικότητα η τέχνη και η μουσική του που λίγοι γνώριζαν ότι υπήρχε πριν από όλα αυτά.

Αν τολμήσει κανείς να γράψει ότι ο Ντεπ εκμεταλλεύτηκε μια παρατεταμένη στιγμή έντονων αντιδράσεων κατά του MeToo για να χρησιμοποιήσει την Χερντ ως βάση για όλες τις γυναίκες που έχουν ποτέ κατηγορήσει άνδρες για κακοποίηση — και κέρδισε τη δίκη, θα πέσουν όλοι να τον φάνε. Ένα βρετανικό δικαστήριο έκρινε τον Νοέμβριο του 2020 ότι ο Ντεπ είχε κακοποιήσει τη Χερντ. Καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης στις ΗΠΑ φέτος, ο Ντεπ παραδέχτηκε το ίδιο, χαρακτηρίζοντας τη σχέση ως αμοιβαία τοξική. Για τους ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ανδρών και την μισογυνική κοινωνία μας, η εξαιρετική δημοφιλία του Τζόντι Ντεπ είναι μια θριαμβευτική προειδοποίηση προς τις γυναίκες και τα θύματα παντού να σωπάσουν και να γνωρίζουν ποια είναι η θέση τους.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα