Στις 15 Ιουνίου, η Warner Bros κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Γκόσλινγκ ως Ken για να διαφημίσει την επερχόμενη rom-com ταινία Barbie της Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία επί του παρόντος είναι προγραμματισμένη για πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου 2023.

https://t.co/WrW1sNss65

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι πραγματικά, πολύ ενθουσιασμένος που υποδύεται τον αγαπημένο πλαστικό boyfriend όλων, τον Κεν , στην πολυαναμενόμενη ταινία “Barbie” — τόσο ενθουσιασμένος, στην πραγματικότητα, που επινόησε έναν νέο όρο: “Ken-ergy”. Όπως και η συμπρωταγωνίστριά του, έχει επίσης τοποθετηθεί σε ένα φωτεινό ροζ φόντο, το οποίο είναι πιθανότατα μια προεπισκόπηση του σπιτιού της Barbieland, του Ken και της Barbie στην επερχόμενη ταινία. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπικότητα του Ken στη μεταφορά ζωντανής δράσης (ακόμα), αυτή η εικόνα έχει προκαλέσει πολλά memes στο διαδίκτυο.Ο Ράιαν Γκόσλινγκ λέει ότι ο Κεν στο «Δεν έχει χρήματα, είναι άνεργος, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς σπίτι». Χάρισμά σου Μπάρμπι.Ο Γκόσλινγκ δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει καμία πληροφορία σχετικά με τη «Barbie», πρόσθεσε, αστειευόμενος ότι η Mattel θα έρθει να «με συσκευάσει» εάν αφήσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με το μυστικό έργο να ξεφύγουν.

https://t.co/azS6Rj4Q1J

Σε νέα του συνέντευξη στον Τζος Χόροβιτς στο podcast «Happy Sad Confused» του MTV News ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε έναν ήρωα των κόμικ της Marvel που θα ήθελε περισσότερο να υποδυθεί.«Ο Ράιαν και εγώ συζητήσαμε για τις φήμες για τον Nova, οι οποίες είπε ότι δεν είναι αληθινές» έγραψε ο Χόροβιτς στον λογαριασμό του στο Twitter, αναφερόμενος σε μη επαληθευμένες αναφορές ότι ο Γκόσλινγκ ήταν σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Nova, γνωστό και ως Ρίτσαρντ Ράιντερ της σειράς κόμικ «The New Warriors».