Concierge, κάτι σαν τον άνθρωπο υπεύθυνο για τα θελήματα σε βίλες και ξενοδοχεία, εκείνος που φροντίζει να σας βρει καθαριστήριο μέχρι και κομμωτή για το σκύλο σας. Αυτό φέρεται να είναι το νέο επάγγελμα του ηθοποιού που θυμόμαστε για τα σκάνδαλα BDSM και λιγότερο για τις ερμηνείες του πλέον. Μια φήμη ότι ο Άρμι Χάμερ κάνει το θυρωρό στο Morritt’s Resort στο Grand Caymanκυκλοφόρησε στο Twitter. Ένα τουριστικό φυλλάδιο την Τετάρτη από τον λογαριασμό Twitter της Muna Mire , παραγωγού στο “Desus & Mero” του Showtime έδειχνε τον ηθοποιό μάλλον να βρήκε δουλειά στην Καραϊβική.

Το tweet αφαιρέθηκε, ένας δικηγόρος του Χάμερ επιβεβαίωσε στο Variety ότι το φυλλάδιο είναι ψεύτικο και ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου που μίλησε στο Variety τηλεφωνικά το απόγευμα της Τετάρτης λέει ότι όλα καταλήγουν σε φάρσα.  Ο ηθοποιός ζει εκεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας – είναι επισκέπτης του ξενοδοχείου, αλλά όχι υπάλληλος.

Το tweet που έγινε viral την Τετάρτη έγραφε: «Οι γονείς του φίλου μου πήγαν διακοπές στα νησιά Κέιμαν και ο Armie Hammer ήταν ο θυρωρός τους». (Τα tweets έχουν πλέον διαγραφεί). Το EW έμαθε ότι το φυλλάδιο ήταν φάρσα και ότι ο Χάμερ  στην πραγματικότητα δεν είναι υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Ωστόσο, το αστείο, φαινομενικά ενορχηστρωμένο από άλλο μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου, αποδίδει καρπούς για το θέρετρο.Το resort βέβαια δέχθηκε άπειρα τηλεφωνήματα που ζητούσαν ως concierge τον Άρμι Χάμερ. Όχι, δεν μπορείτε να καλέσετε τη ρεσεψιόν για να λάβετε ταξιδιωτικές συμβουλές από τον ηθοποιό τους απαντούσαν οι υπάλληλοί.

Το φυλλάδιο, το οποίο περιείχε μια φωτογραφία του Χάμερ έγραφε: “Είμαι ο προσωπικός σας θυρωρός και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να κάνετε τις διακοπές πιο ευχάριστες “. Οι υπηρεσίες του ηθοποιού ως θυρωρού περιλάμβαναν λεπτομέρειες σχετικά με το “κολύμπι με άγριες χελώνες”, πού να πάτε για καταδύσεις και “λογικές τιμές σε ταξίδια για ψάρεμα”.

Ο Χάμερ κρατούσε χαμηλό προφίλ μετά τις κατηγορίες για βιασμό και την θεραπεία του από τις καταχρήσεις (ναρκωτικά, αλκοόλ και σεξουαλικό εθισμό). Έχει αποφύγει κάθε δημοσιότητα για τις λίγες αναβληθείσες κυκλοφορίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, συμπεριλαμβανομένου του φετινού Θάνατος στον Νείλο του Netflix .Στις αρχές του 2021, δεκάδες μηνύματα από γυναίκες άρχισαν να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τα οποία περιέγραφαν τον Χάμερ ως κάποιον με κανιβαλιστικά φετίχ που κακοποιούσε σεξουαλικά τις συντρόφους του. Ο Χάμερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος την περίοδο πολλών από τα υποτιθέμενα περιστατικά, έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τον ισχυρισμό βιασμού και όλες τις άλλες κατηγορίες, δηλώνοντας ότι οποιεσδήποτε αλληλεπιδράσεις με τις γυναίκες αυτές ήταν συναινετικές. Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2021 ότι ερευνούσε τον ισχυρισμό για βιασμό εναντίον του Χάμερ.

Τους μήνες που ακολούθησαν τις κατηγορίες, ο Χάμερ απολύθηκε από το πρακτορείο του, WME, απολύθηκε από το «Shotgun Wedding» της Τζένιφερ Λόπεζ, το θρίλερ «Billion Dollar Spy», το έργο του Broadway, «The Minutes» και τη σειρά της Paramount Plus «The Offer», στο οποίο ο Μάιλς Τέλερ ανέλαβε τον ρόλο του. Δεν δουλεύει ως υπάλληλος σε τουριστικό θέρετρο, τώρα που μιλάμε.