Ο ιδιαίτερος και γεμάτος μπερδεμένα σημεία ρόλος του Eric Dane στο Euphoria, μας προσέφερε μια από τις πιο απελευθερωτικές, με ένα κάπως αηδιαστικό twist, σκηνές της τηλεόρασης. Ναι, για το επεισοδιακό come out στη σύζυγο και τα παιδιά του μιλάμε. Βέβαια, σε εκείνον, το να υποδύεται τον Cal Jacobs, πέρα από τα συγχαρητήρια μιας καλής ερμηνείας και μια παραπάνω από απλώς καλή αμοιβή, έδωσε και μια μεγάλη ποικιλία από… dick pics στα DΜ του στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του με τον Andy Cohen στο Radio Andy, ο ηθοποιός μίλησε για αυτό το «ενδιαφέρον φαινόμενο» που έχει κατακλύσει τα social media. «Δέχομαι πολλές dick pics», εξήγησε ο Dane. «Νομίζω πως οι άντρες τώρα πιστεύουν πως έχω πάρει τον άλλο δρόμο, γεγονός που είναι ΟΚ. Έχω δει αρκετά άσχημα πέη; Έχω δει και αρκετά ωραία. […] έχω δει μερικά και τώρα απλώς δεν μπαίνω στα DM μου». Στο μεταξύ, ο Cohen των ρώτησε αν υπάρχουν και γυναίκες που ενδεχομένως του στέλνουν nudes, με εκείνον να απαντάει «όχι, δέχομαι dick pics».

Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, οι dicks pics καλό είναι να στέλνονται όταν ο άλλος τις έχει ζητήσει. Και επίσης καλό είναι να οδηγούν και κάπου. Λέμε τώρα… γιατί ο Dane, που εισέβαλε ως crush στις συνειδήσεις μας μετά το Grey’s Anatomy, νιώθει πως η ερωτική του ζωή έχει μείνει κάπως στάσιμη. «Νιώθω πως δεν συναντάω ποτέ γυναίκες, Andy», είπε. Δεν είμαι τύπος των dating apps και νομίζω πως σε αυτά γίνεται η πλειονότητα των συναντήσεων, σε αυτά τα dating apps». Όταν ο Andy του πρότεινε να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιο εκείνος απάντησε: «είναι απλώς περίεργο. Είμαι από τα 90s, φίλε».

Eric, σε νιώθουμε, φίλε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Chloe Cherry παράτησε την καριέρα της στο πορνό για το Euphoria