Μπορεί να τον είδες πρώτη φορά στο ρομαντικό τσικ φλικ του Netflix, “Kissing Booth”. Μπορεί να τον είδες πρώτα στο Euphoria, να ενσαρκώνει τον βαθιά χαραγμένο από έναν πατέρα με διπλή ζωή, Νέιτ. Μπορεί να τον είδες στο μικρό αλλά σημαντικό του πέρασμα από την μέτρια γενικώς ταινία “Deep Water”. Όπου και αν είδες για πρώτη φορά τον Jacob Elordi, ξέρουμε τι έκανες μετά. Τον έψαξες στο Instagram και είδες τον προσεκτικά curated λογαριασμό του. Μετά έψαξες συνεντεύξεις του και αντιλήφθηκες πως κατά βάθος πρόκειται για έναν ντροπαλό τύπο, με μεγάλα καλλιτεχνικά όνειρα και πηγαίο ερωτισμό.

Μετά έπεσες σε ένα βίντεο που έκανε για τη Vogue, οι συντελεστές του οποίου πέρασαν 24 ώρες μαζί του. Στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, τη γειτονιά του, τον είδαν να παίζει με τον σκύλο του. Ίσως τους ψιλοζήλεψες αυτούς τους συντελεστές, ίσως και όχι. Μεγάλα παιδιά είμαστε πια. Μπορούμε να διαχειριστούμε ένα celebrity crush σαν ώριμοι άνθρωποι.

Σε κάθε περίπτωση, ξέρεις ήδη πως ο Jacob Elordi είναι ο γιος ενός Ισπανού μετανάστη στην Αυστραλία, όπου και γεννήθηκε και μεγάλωσε. Πως μετά μετακόμισε στο Λος Άντζελες, θέλοντας να διεκδικήσει μια καριέρα στο Hollywood. Πως θαυμάζει τον Μάρλον Μπράντο και τον Χιθ Λέτζερ. Πως μέσα σε όλα είναι εξαιρετικά ψηλός, ταλαντούχος φωτογράφος, πως έχει κάνει το πέρασμά του και από τους Πειρατές της Καραϊβικής. Πως δεν έχει καμία εμμονή με τα social media, όπως θα περίμενε κανείς από έναν εκπρόσωπο της Gen Z. Πως είναι πολύ ευαίσθητος σε κοινωνικά θέματα και έχει υπάρξει ακτιβιστής.

Ναι, όλα αυτά τα ξέρεις, για αυτό δεν θα σπαταλήσουμε τον χρόνο σου με άλλες πληροφορίες που έμαθες από το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο γκουγκλάρισμα. Όχι. θα αφήσουμε απλώς 10 gifs με τον Jacob Elordi να είναι απλώς ο εαυτός του, γιατί μεταξύ μας, ξέρουμε πως για κάποιο παράξενο λόγο κανείς δεν πληκτρολογεί το όνομα του crush του στο Giphy.com.

Μας ευχαριστείς αργότερα.

1.

via GIPHY

2.

via GIPHY

3.

via GIPHY

4.

via GIPHY

5.

via GIPHY

6.

via GIPHY

7.

via GIPHY

8.

via GIPHY

9.

via GIPHY

10.

via GIPHY