Αν ασχολείστε με τα μαχητικά αθλήματα ή αφιερώνετε χρόνο στο TikTok, τότε πιθανότατα έχετε συναντήσει τον Hasbulla Magomedov. Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με αυτά τα πράγματα, αναμφίβολα θα έχετε ακούσει τουλάχιστον το όνομα. Δημοσιεύει κυρίως φάρσες και παραπλανητικά βίντεο σχετικά με το MMA.

Θέλουμε να μας καλέσει στα 20α γενέθλια του. Γιατί μπορεί να φαίνεται μικρό παιδί αλλά είναι ένας 19χρονος νεαρός άνδρας που έχει γεννηθεί με ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης (GHD), γνωστός και ως νανισμός. Είναι 99 εκατοστά το ύψος του και ζυγίζει 16 κιλά. Ο Hasbulla έδωσε πρόσφατα την πρώτη του συνέντευξη  με τον οικοδεσπότη του Barstool Sports, Caleb Pressley, στο Sundae Conversation μιλώντας για το στόχο του, να γίνει υπουργός Εσωτερικών για το Νταγκεστάν.

https://t.co/LehkTOjY0P

Μίλησε επίσης για την αγάπη του για τη γάτα του Μπάρσικ μαζί με την περιφρόνηση του για τον πιο διάσημο αθλητή του κόσμου, τον Ρονάλντο, ισχυριζόμενος: «Είμαι πιο διάσημος από αυτόν». Δεδομένου ότι ο Hasbulla κατάγεται από το Νταγκεστάν και έχει ασχοληθεί με το MMA, έχει δημιουργήσει μια φιλία με τον Khabib Nurmagmadov κι έχει φωτογραφηθεί μαζί του στα social media του άλλου.

https://t.co/F7pyMWhaAg

Και ενώ οι δυο τους έχουν ομοιότητα στην εμφάνιση, δεν έχουν σχέση εξ αίματος.Το επίπεδο φήμης του Hasbulla έχει φτάσει σε τέτοια ύψη που ο Joe Rogan μίλησε για τη δημοτικότητά του στο podcast του.

https://t.co/6WIWzHo2Hg

Hasbulla εναντίον Abdu Rozik;

Φρένεμιζ. Λόγος να να κάνεις TikTok λογαριασμό και να βλέπεις τα βίντεο τους να προκαλούν ο ένας τον άλλο σε καυγά.Ο φημολογούμενος αγώνας MMA μεταξύ Hasbulla και Abdu, ο οποίος οργανωνόταν από τον Τσετσένο μαχητή MMA Ashab Tamaev, προωθήθηκε σε μεγάλο βαθμό από όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό οδήγησε πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ρωτήσουν πότε θα γίνει ο αγώνας Hasbulla εναντίον Abdu Rozik , αλλά η ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

@hasbulla ???? #hasbulla #ufc #islam ♬ original sound – hasbulla