Hello captain obvious, αλλά υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που θαυμάζουμε σήμερα, αλλά ξεκίνησαν την καριέρα τους πριν γεννηθούμε εσείς και εμείς. Παρόλα αυτά, επειδή είναι ηθοποιάρες, τους είδαμε, τους μάθαμε, τους αγαπήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να τους κάνουμε εικόνα νέους. Ναι, στο μυαλό μας είναι λες και γεννήθηκαν γέροι. 

Πρόκειται για ηθοποιούς που κάνουν καριέρα ως σήμερα, ή κάποιοι μέχρι πρόσφατα, και δεν έχουν χάσει το ταλέντο και το χάρισμά τους όλα αυτά τα χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως όταν ας πούμε οι γονείς μας μιλάνε για το τι έκανε ο Κλιντ Ίστγουντ στα νιάτα του ή για το αν ήταν ή όχι αντικειμενικά (ας πούμε) όμορφος ο Αλ Πατσίνο ως νέος, δεν ξέρουμε τι να πούμε. Αντιθέτως, αναρωτιόμαστε σοκαρισμένοι: “Έχει υπάρξει νέος ο Αλ Πατσίνο;”. Στη λίστα θα δεις και τον James Earl Jones, που σίγουρα θα σε σοκάρει ως “νιάτο”, αλλά και τον Sam Elliot που παίζει να μην έχεις δει ούτε τυχαία φωτογραφία του στα νεανικά του χρόνια. 

Για να μην πολυλογούμε, ναι, έχει υπάρξει νέος ο Αλ Πατσίνο, όπως και ο James Earl Jones, o Sam Elliot και οι άλλοι ηθοποιοί που θα δεις στην παρακάτω λίστα. Πάρτο χαμπάρι.  

Clint Eastwood

James Earl Jones

Jack Nicholson

Dustin Hoffman

Robert Wagner

Sam Elliott

Al Pacino

Robert De Niro

Christopher Walken

 

Harrison Ford