Οι εποχές που βλέπαμε τον Chad Michael Murray να ανταλλάσσει ερωτευμένα μηνύματα με τη Hilary Duff και νομίζαμε πως θα πάθουμε τίποτα από την ερωτική ταχυπαλμία, μπορεί να είναι κάπως μακριά, αλλά ενδέχεται να αποτελεί και μια από τις στιγμές που έντονα νοσταλγούμε. Στο σήμερα, που η καθημερινότητα έχει βάλει με το ζόρι στην τσουλήθρα τους Millennials (early και late) και ένα μεγάλο μέρος των Gen Z, το να θυμόμαστε πόσο μαζί τους μας έπαιρναν εκεί στην εφηβεία σκηνές ταινιών και σειρών, εξώφυλλα δίσκων των αγαπημένων μας boybands και αυτή η τρελή ανάγκη να τους κολλήσουμε σε αφίσα σε κάποιον τοίχο του δωματίου μας, μας προκαλεί μια γλυκιά νοσταλγία. ΟΚ και λίγη ντροπή, αλλά η νοσταλγία κερδίζει.

Όλες εμείς με τα CD των Backstreet Boys που στους διαδρόμους του σχολείου τσακωνόμασταν για τις κτητικές αντωνυμίες «μου» και «σου» διεκδικώντας τoν Nick Carter και τον Kevin, λες και η ζωή μας η ίδια εξαρτιόταν από αυτό. Όλες εμείς ερωτευτήκαμε για πρώτη φορά μέσα από τα love stories του OC, παρακολουθώντας τον Ben McKenzie και τον Adam Brody με μισάνοιχτο στόμα. Πού να είναι αυτοί οι τυπάδες σήμερα;

Εμείς που τρέχαμε να γυρίσουμε από το σχολείο, για να μη χάσουμε κανένα επεισόδιο “Ανυπόκτατων Καρδιών”, γιατί θα γκρεμιζόταν το σύμπαν μας. Είμαστε ακριβώς οι ίδιες τύπισσες που αγοράζαμε CD του γλυκανάλατου αλλά σχεδόν ψεύτικα cute Jesse McCartney, ψάχναμε φωτογραφίες του Ashton Kutcher στο Google, που δεν είχε ακόμα προλάβει να γίνει το πιο δεδομένο εργαλείο στον κόσμο, αλλά και που είχαμε πρωτοτσεκάρει τον Robert Pattinson στην τέταρτη ταινία Harry Poter.

Για να μη μακρηγορούμε, οι παρακάτω τυπάδες θα προκαλέσουν μια γλυκιά νοσταλγία σε Millennials και early Gen Z. Αγαπημένα μας crushes, thanks for the memories.

Chad Michael Murray

Jesse Metcalf

Felipe Colombo

Daniel Radcliff

Jesse McCartney

Ed Westwick

Nick Carter

Justin Timberlake

Robert Pattinson

Alex Pettyfer

Paul Walker

Ashton Kutcher

Ben McKenzie

Jared Padalecki

Jensen Ackles

Wentworth Miller

Tom Welling

Josh Hartnett

Adam Brody

Benjamín Rojas