Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε συνέντευξη του στον Guardian λέει ότι δεν ξεπουλάει τα ιδανικά του. Επιλέγει να αγωνίζεται αμισθί για τα πιστεύω του παρά να γεμίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό με μετρητά. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, πρόσωπο της Nespresso (με αμοιβή 30 εκατομμύρια) και συνδημιουργός μιας τεκίλας (Casamigos) που πούλησε για σχεδόν 1 δις δολάρια. Άρα δεν ανησυχεί για τα χρήματα.

https://t.co/aXNUnummXO

Στα 60 του είναι η προσωποποίηση του Χολιγουντιανού σταρ. Ίσως και ο ορισμός. Είναι τόσο σημαντικός που ο Ομπάμα τον προσκαλεί στα πριβέ γενέθλια του και δεν πηγαίνει επειδή δεν θέλει να διακόψει τις διακοπές του στην Ιταλία. Είναι διάσημος για παραπάνω από 30 χρόνια και δεν έχει συνδεθεί με κανένα σκάνδαλο. Δεν τον έχουμε δει ποτέ σε παπαρατσικές φωτογραφίες μεθυσμένο, δεν έχει χορέψει σε ριάλιτι, δεν έχει κάνει τατουάζ στο πρόσωπο και δεν τα έφτιαξε με την νταντά των δίδυμων παιδιών του. Είναι προσεκτικά καλλιεργημένο το προφίλ του και οι επιλογές της ζωής του δεν είναι τυχαίες. Ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί τη φήμη του.

https://t.co/PvzUbObPu8

Επιλέγει να πει στον δημοσιογράφο του Guardian ότι δεν έχει νταντά πλήρους απασχόλησης, αλλά μια γυναίκα που τους βοηθά τέσσερις μέρες και ότι στις καραντίνες ήταν αυτός και η σύζυγό του Αμάλ αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα δίδυμα παιδιά τους. Και η πανδημική γονεϊκότητα δεν του άφησε τραύματα. Μόνο αυτό θα μοιραστεί γιατί η προσωπική του ζωή είναι κάτι που δεν αφορά το κοινό του. Εκείνος την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Επιλέγει να χρησιμοποιήσει το όνομά του για να τα βάλει με τον Τραμπ. Όταν ο τελευταίος κατείχε το πιο ισχυρό αξίωμα της Αμερικής. Δεν ξέρει κανείς αν είναι όντως τόσο ειλικρινής και αυθεντικός όσο παρουσιάζεται στις συνεντεύξεις. Είναι σίγουρα εξαιρετικά ταλαντούχος στο να δίνει πάντα στους άλλους αυτό που περιμένουν να πάρουν. Κι αυτό είναι μια ικανότητα που θέλει αφοσίωση.