Όταν είσαι πατέρας ενός προώρου αγοριού με προβλήματα υγείας, έχετε χωρίσει με την μητέρα του επειδή εκείνη δεν ήθελε να μείνει ξανά έγκυος και σε δημόσια ανάρτηση σου ευχαριστείς τη νέα σου σύζυγο επειδή σου χάρισε ένα υγιές παιδί, είσαι σίγουρα γελοίος. Φαιδρός και φαύλος. Η πατρότητα είναι προορισμένη για υπεύθυνους άνδρες. Όχι για προβληματικούς παιδήλικες.

https://t.co/Qz9F55JMIs

Κι όταν επιλέγεις να πλέξεις το εγκώμιο μιας γυναίκας που ως σύζυγος σου κάνει τις δουλειές ενώ εσύ είσαι τεμπελχανάς και κουράζεσαι να δίνεις την φωνή σου σε καρτούν, πάλι γελοίος είσαι. Και ξεκάθαρα σεξιστής. Ποιος άντρας χαίρεται όταν ξεχνάει να πάρει δώρο στη γυναίκα του, νιώθει σημαντικός επειδή ανοίγει βαζάκια και περήφανος επειδή είναι κλειδοκράτορας της καρδιάς της; Τι είσαι; 15; Θα της γράψεις και κασέτα με τα αγαπημένα σου τραγούδια;

Ο Κρις Πρατ έχει συνδεθεί με την ομοφοβική εκκλησία Hillsong Church. Έχει φορέσει t-shirt που έχει συνδεθεί με τους οπαδούς του Τραμπ και την θεωρία της λευκής υπεροχής. Είναι κυνηγός και λέει ότι νιώθει πιο κοντά στον Θεό όταν κυνηγά. Ζήτησε διαζύγιο από την Άννα Φάρις και τρεις μήνες μετά έκανε επίσημη έξοδο με την μετέπειτα σύζυγό του, την κόρη του Σβαρτσενέγκερ, Κάθρην. Να σημειωθεί ότι o γιος τους γεννήθηκε πρόωρος, με βάρος μόλις 1,7 κιλά,  και πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής του στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών. Ας βγει μόνος του από το κλαμπ των Κρις του Χόλιγουντ. Χάρη θα μας κάνει. 

https://t.co/2DyXFLigzV